Ei ois pitänyt kirjoittaa eilen mitään siitä kuinka hyvin olen mielestäni onnistunut välttämään aleansat, sillä senhän tietää miten sitten kävi. Sovittasko nyt ihan kuulkaa sillä tavalla, että Veera pysyy nyt suosiolla pitkän aikaa poissa kaikista nettikaupoista, ettei joudu enää kiusausten kanssa nokikkain. Tässä olis nyt melkoisesti muutakin rahan menoa, joten sais jäädä shoppailuhommat unholaan.

Mutta, siihen eiliseen hairahdukseen siis. Tai no, en mä oikeestaan voi kyllä puhtaasti hairahduksesta puhua, sillä tällä kertaa on ihan oikeasti kyse jostain mitä olen hinkunut jo vuosia, mutta en ole aiemmin raskinut hankkia.

hiiriballerinat

 

Marc by Marc Jacobsin hiiriballerinat ovat tosiaan ihastuttaneet jo pitkään, mutta normihinta on mallista riippuen kahdensadan molemmin puolin, eikä just niitä kivoimpia malleja ole aiemmin sattunut silmään alennusmyynneissä ainakaan omassa koossa, joten olen vain haaveillut. Nyt kuitenkin juuri sopivasti vain muutama päivä sen jälkeen, kun olin siivoillessa haikein mielin hyvästellyt monta vuotta vanhat ja todella kuluneet punaiset ballerinani roskasäkkiin, törmäsin YOOXin aleosastolla näihin hiirulaisiin. Nopea FB-chat konsultointi Iinan kanssa (yli satasen ostoksissa sitä kaipaa aina jotenkin kaverin tukea :D ) ja kurkkaus pankkitilille ja kliks.

Nyt vaan toivotaan, että ovat sopivat. Shopbopin asiakasarvioita (kiitos Hertta vinkistä!) lueskellessa joku nimittäin sanoi, että tämä malli olisi hieman isoa kokoa. Mutta itseni kaltaiselle lättäjalalle kyllä just hieman reilu 37 luulis olevan aika hyvä. Mutta, jos siis sattuu passelit, niin kylläpä minulla onkin sitten ihanat hiirulaiset odottamassa kesää!

Mikäli siellä on myös joukossa joku hiiriballerinoista haaveillut, niin kannattaa tsekata tuo YOOX. Paljon eri hiirulaismalleja, värejä ja kokoja tarjolla. Hinnat alennustuotteissa alkaen 86,00 €.

Kollaasit1

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat