Mä en voi sanoin kuvailla kuinka ihanaa täällä on! Aurinko paistaa, kaupunki on kaunis, hotelli on loistava,  seura on mahtavaa, kakku hyvää, viini halpaa ja ennen kaikkea mun mieli on kerrankin hetken aikaan täysin huoleton.

Tänään ollaan vaan pyöriskelty ympäriinsä ilman kummempia suunnitelmia. Välillä kävelt sinne minne nokka näyttää ja toisinaan hypätty ensimmäiseen kohdalle osuvaan raitiovaunuun.  Nyt tultiin hotellille hieman hengähtämään ja siistiytymään ennen kuin suunnataan viininmaistelutilaisuuteen.

Tuulen suunta on ollut tänään koko ajan väärä meikäläisen kampausta ajatellen. Mihin virastoon tästä voisi valittaa?

Jonna puolestaan näyttää koko ajan tyylikkäältä ja huolitellulta.

Ainakin suurimman osan aikaa..

Musta nahkarotsi tuntui välillä aurinkoisimmissa paikoissa jopa turhan kuumalta. Vastapainona kuitenkin vastaan on tullut mm. naisia turkishatuissa ja talvisaappaissa.

Jonna ihastui mun leopardihuiviin joten annoin sen tänään lainata sitä. Täytyy pitää huivia vähän silmällä ettei se "epähuomiossa" päädy väärään matkalaukkuun.

Tämänkin ihanan päivän asu jatkaa taas ihmeen värikkäällä linjalla. Montaa eri punaista! Siniset farkkushortsit! Leopardikuosia! Oon ihan innoissani ja tykkään noista vaatteista  hurjasti.

gif maker

Mä pääsin tänään vihdoin käyttämään ekaa kertaa joulukuussa itselleni synttäriulahjaksi tilaamia Bronxin ihania leopardikenkiä. Minä kun siis olin ahne ja hemmottelin itseäni kerralla sekä leopardikorkkareilla, että matalilla versioilla. En kadu pätkääkään tuota tuhlailuani.

Kirjoittelisin mielelläni pidemmästikin, mutta nyt saatte tyytä lähinnä kuviin, sillä viininmaistelu odottaa ja minun on vielä taiottava itsestäni ihmistävä muistuttava olento. Kuullaan taas!

Kommentit (6)

1/6 | 

Upeat leoparditossut! Tossumaiset kun ovat, sopivat ihan arkistenkin juttujen kanssa, mutta piristävät asua kummasti :))

2/6 | 

Siis kuinkahan monesti oon lukenut (ja tulen vielä lukemaan) sun blogin nimen "Tylliä Metsästämässä" kun selaan tota indien etusivua alaspäin :DD

Ellu
4/6 | 

Moi!

Mä rakastuin sun punaiseen leopardihuiviin ja kenkiin. Mistä olet nämä löydöt tehnyt?

punainen huivi on Asokselta joskus aikoja sitten ja Bronxin leopardikengät on tilattu Brandokselta joulukuussa. Pitäisi löytyä valikoimista mun mielestä edelleen.

pipuna
5/6 | 

Tällainen tosi tärkeä ja asiapitoinen kommentti: nuo farkkushortsit näyttää tosi hyviltä sun päällä. Oon jotenkin aina inhonnut shortsien ja sukkisten yhdistelmää, mutta sulla ne näyttää suorastaan tyylikkäiltä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram