Ooh.. ihanat korkkarit. Ja -70% alessa... Pelkästään minun kokoa jäljellä.. ja tasan yksi pari! Tämän on pakko olla kohtaloa. Kengät on selvästi tarkoitettu minulle. Äkkiä kassalle!

Suurinpiirtein näin minun ajatuskulkuni meni, kun näin nuo jumalaisen kauniit Pour La Victoiren Irina mokka pumpsit Shopbobin alessa. Ja sitten ne matkasivat parissa päivässä Middletonin, Oak Creekin, Louisvillen, Kölnin, Malmön, Vantaan ja Tampereen kautta minun luokseni.

Tulin työpaikalle tiistaiaamuna niin väsyneenä ja kiukkuisena, ettei edes edellisenä päivänä sinne minua odottamaan saapunut paketti saanut mieltäni piristymään. Kun sitten kuitenkin hetken päästä avasin laatikon, kaivoin sieltä nuo jumalaiset kaunottaret ja sovitin niitä kinttuihini levisi kasvoilleni autuas ja onnellinen hymy. Tasan oikean kokoiset. Mahtavan tuntoiset. Ihanasti nahalta tuoksuvat. Kaikin puolin täydelliset.

Kenkäkokoelmani on saanut uuden kuningattaren.

 

Kommentit (4)

käyttäjä-11858
Liittynyt5.4.2015
5/4 | 

Jumalaiset kengät! Hymyilytti tuo tuoksujuttu, muistan nuuhkineeni uusia italialaisia saappaitani haltioituneena..

Paras "parfyymi" ikinä :)

7/4 | 

Nyt menee ihan täysin asian vierestä, mutta oisko sulla tietoa tai ideoita, että mistä Porista tai lähialueelta vois löytää hienon/tyylikkään/kivan kalenterin, siis sellasen irtolehtisen? Tai edes netistä jostain jos vois tilata...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat