Ja näin, tällaisen laadukkaan ja hienosti rajatun asukuvan voi saada aikaiseksi vain kaltaiseni ammattivalokuvaaja.. Kuva kuuluisi osastoon julkaisukelvoton, mutta kun ihan pakko nyt vilauttaa mitä mulla oli tänään päällä!

20130320-220818.jpg

Oranssin kanssa oranssia! Mitä tapahtuu? Mä en ole enää entiseni!

Oranssi nahkahame löytyi Elloksen alesta ja on kaikin puolin mainio. Oranssi H&M:n L.O.G.G. - malliston puuvillaa, angoraa sun muuta yhdistävä neule tarttui mukaan alerekistä vitosella.

Olen aiemmin ollut aikalailla sitä mieltä, että ainoastaan mustaa voi kasata päälleen useamman vaatteen kerralla. Tänään mä kuitenkin tajusin niinkin yksinkertaisen asian, että pusero + hame on vähän sama asia kuin mekko noin niinkuin pinta-alan puolesta ja käytänhän mä mekkojakinjotka on muuta kuin mustaa.

Hitto millanen Heureka! -hetki. (Vähän samaa tasoa kuin se, kun pari vuotta sitten yhtäkkiä tajusin, että sana maailma koostuu sanoista maa ja ilma. Että jumatsuikka miten nerokasta!) Maailmassa on ihmisiä jotka kehittelee kuuraketteja, syöpälääkkeitä ja teleportteja. Mun oivallukset on päiväkotilasten tasolla. :D

Mutta vaikka paita + hame yhtälön uusi ratkaisu oli ehkä pieni olematon askel ihmiskunnalle, oli se suuri harppaus minun pukeutumiselleni.

Kommentit (13)

14/13 | 

Itselleni melkoinen oivallushetki oli, kun hoksasin Palmolive-saippuamerkin muodostuvan sanoista palm ja olive. :D

Bluebird
17/13 | 

Hyvältä näyttää! Vaikka väri on ylä- ja alaosassa sama, niin erilainen tekstuuri lisää asun monipuolisuutta/kiinnostavuutta.

Oranssi on tänä keväänä noussut omaksi värisuosikiksi. Jostain syystä en omista kuitenkaan yhtään vaatetta tai asustetta tuossa ihanassa (appelsiinin) oranssissa värissä. Asialle pitää ehkä tehdä jotain... ;>

Sanjana
19/13 | 

Aaak, uusia oivalluksia! :D En ollu maailma-sanaa ajatellu, enkä palmoliveä^. :D

Mie aina peilistä pällistän että onkoha tarkoituksellista että ROMA on takaperin AMOR, lukee miun yöpaidassa. :D Ja se saippuamerkki bliw heijastuu peilistä sanana wild.

Annaelisa
21/13 | 

Mahtavia oivalluksia!

Kaveri kerran mietti, että olispa kätsyä jos ompelis sukat kiinni leggingseihin. Nekun tuppaa aina nousemaan lahkeensuusta. Sitten hokas, että kato perhana, onhan sukkahousut tosiaan jo keksitty. Ajatteli olleensa kovinkin innovatiivinen keksintönsä kanssa. :D

Saara
23/13 | 

*Mind blown* En oo tajunnut noita maailma tai Roma-sanoja :O Nyt tiedän miltä mun siskosta tuntui, kun se yläasteella tajusi, että Sokos on takaperin Sokos :DD

26/13 | 

Oho. Jäin vaan tuijottamaan suu auki sun asua. Nyt on maailmankirjat sekaisin (mikä toikin sanonta on..). Mut söpönen ja pirteä olet!

Ja han mahteja oivalluksia O_O

Mä tajusin vasta lähivuosina, että "än yy tee nyt!" on "N-Y-T nyt!". Ja ED-juoma on Energy Drink. Ja näitä olisi varmasti miljoona muutakin jos muistaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram