Kirjoitinko mä just edellisessä postauksessa, että pärjäisin koko loppuelämäni (vaikka se elämä olisi keskimääräistä pidempikin) ostamatta enää yhtään paria kenkiä? Jos kirjoitin, niin todettakoon, että olen varmasti ollut jonkin aivojen toimintaa haittaavan aineen vaikutuksen alaisena, sillä eihän sellainen väittämä nyt vaan voi pitää paikkaansa!

Minä nimittäin ihan selkeästi ja todella vakavasti tarvitsen kevääksi mm. herkullisia herrainkenkiä parin jos toisenkin. Ai en vai? No tahdon, haluun, himoitsen. No kuolaan nyt niiden äärellä ainakin!!!

20130220-234240.jpg

Vagabondin kevät on tavoilleen uskollisesti jälleen täynnä yhtä aikaa käytännöllisen, mutta mielenkiintoisen näköisiä jalkineita. Minun viime vuonna heränneeseen herrainkenkäkuumeeseenikin Vagabond tarjoilee roppakaupalla lääkettä. Mun kokoelmaan sopisi niin hienosti sekä hattaraiset, että hopeiset herrat. Enkä todellakaan sanoisi ei, jos nuo muutkin nauhalliset kaverit kävelisivät itsekseen kaupasta kaappiini.

Se on kyllä Vagabondilta hyvin kieroa, että jalostavat samoja malleja useampaan peräkkäiseen mallistoon aina uusissa entistä houkuttelevammissa väreissä. Tuonkin Mapale-nimisen mallin olen jo hyväksi havainnut viime vuonna hankkimani mokkaisen parin myötä, joten on helppo himoita samaa ihanuutta uudessa "kääreessä".

Ja arvatkaa vaan oliko kaikki minun sydäntäni sykähdyttäneet VB-uutudet tässä? No eivät tosiaan, myös sisälläni asuva ballerinojen rakastaja löysi nimiä tulevan kesän "pakko saada" -listalle. Niistä sitten toisessa postauksessa.

Lämpenettekö te herrainkengille?

Kommentit (13)

nasu86
14/13 | 

voi Veera minkä teit :D löysin yhdet ihanuudet tuolta sivuilta lisää ja ne on ehkä ihan pakko kotiuttaa!

Gwen
16/13 | 

Haluan nuo kaikki O_o

Itse ostin viime vuonna mustan herrainkengät, ja kyllä sinne joukkoon mahtuisi hyvin jotkut värikkäätkin=D

17/13 | 

multa puolestaan puuttuu vielä mustat! Ei kun hei.. onhan mulla mustat paljettiset. :D Mutta ei semmosia perusmustia. Mutta ne onkin mun makuun jo vähän turhan basicit. Suosittelen värikkäitä! :)

18/13 | 

Ihania! :-) Ku näin noi ekan kerran, ni rakastuin Vagabondiin entistäki enempi!

19/13 | 

ja voin kyllä suositella Vagabondin kenkiä ihan kaikin puolin. Mulla on ollut kymmeniä pareja ja ikinä ei ole ollut mitään mutisemista laadusta. :)

VSL
20/13 | 

Innostuin tänä keväänä herrainkengistä ja ostinkin jo yhdet, mutta... mitä mä puen päälle niiden kanssa!? Kääks!

21/13 | 

Ihan mitä vaan! Loistavan näköiset käärittyjen lahkeiden kanssa. Joko paljain nilkoin tai sitten vaikkapa värikkäät sukat pilkistämään. Tasapainottavat loistavasti myös lyhyiden hameiden tyttömäisyyttä ja paljastavuutta. Pitäisköhän tehdä postaus aiheesta!

23/13 | 

Minullakin on yhdet herrainkengät, jotka ovat aivan ihanat jalassa. Mustat sellaiset, mutta nyt himoitsen punaisia/petrooleja/keltaisia/blingbling versioita. Sellaiset periaatteessa mahtuisivat kaappiinikin, ellei isäntä olisi eri mieltä. :D

24/13 | 

mahtuu mahtuu. Menevät hirveen pieneen tilaan! :D

Kannatan ehdottomasti blingbling versioita!

25/13 | 

Ei jumankekka mitä kenkiä! Millon nää tulee kauppoihin???

26/13 | 

eiköhän näiden luulis tässä lähiviikkoina tippuvan kauppoihin. Ja Vagabondin omissa liikkeissä näkyi mun mielestä toissaviikolla jo jotain näistä olevankin. Ei muuta kuin väijymään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat