Kokomusta pukeutuminen on taas alkanut viehättää minua ihan toden teolla. Monesti tulee pukeuduttua mustaan sillä tavalla puolihuolimattomasti väsyneinä ja laiskoina päivinä, ettei vaatteista löydä muuta kuin tylsyyttä, mutta nyt olen alkanut nähdä niissä muutakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

keinonahkalegginssit-H&M Mama/neule-Michael Kors/takki-Lindex/laukku-Marimekko/kengät-Bronx/neulehuivi-H&M

Ehkä syy siihen, että musta tuntuu taas niin erityisen mahtavalta, löytyy noista keinonahkalegginsseistä joissa olen viime viikot viihtynyt. Nahkamainen kiilto on oiva kontrasti pehmoisille tai pörröisille neuleille ja villakangastakin rauhalliselle pinnalle. Tulee jotenkin huomaamatta sellainen olo kuin asua olisi muka enemmänkin harkittu.

Tässä asussa kävin heittämässä vajaan vuorokauden Helsinki-reissun tuossa viikolla. Piti käydä ihan vaan keskiviikkona päiväseltään, mutta löysinkin itseni yöpymästä Jonnan sohvalta. Alle 24 h mahtui refa-tyttöjen tapaamista, suklaakakkua, yöhön asti kikattamista, Iinan vanhan asunnon lattialla nautittu jäähyväispicnic ja muutamat uudet kengät. (tämä ei ole sitä miltä se kuulostaa!!! Mitään en ostanut!! :D )

Kengistä puheenollen... asun kengät ovat kenkähaasteen jälkeinen ainoa kenkäostokseni, mutta teen tarkemman tunnustuksen ihan omassa postauksessaan. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takin alta muuten pilkottaa neule jonka kerroin hankkineeni Michael Korsin Outlet -myymälästä. MK tosiaan yllätti kokopolitiikallaan, joka oli sellainen, että isoimpia kokoja uskalsin minäkin sovitella. Edestä kierteellä oleva ohut ja pehmeä neule on 80% viskoosia, 10% kashmiria ja 10% silkkiä. N. 54 € hinnallaan, se oli aivan mahtava löytö. Olen käyttänyt sitä lähes päivittäin Roomasta palattuani.  Alla vielä kuva ilman takkia ja niin, ettei puseron kierre ole kivunnut ihan niin ylös kuin noissa takkikuvissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla on kaverin Hilla-koira viikonloppuhoidossa ja meidän oli tarkoitus lähteä seuraavaksi ulos, mutta sillä aikaa kun kirjoitin tätä postausta, nukahti hauva tuohon mun viereen sohvalle ja kuorsaa nyt niin söpösti, etten raski herättää. Täytyy nyt siis odottaa, että prinsessa herää ja vie mut lenkille!

Kommentit (3)

Hannele
5/3 | 

Toi on ihana. Onko mitä kokoa? Kattelin että vielä löytyy jostain nettikaupasta, jos vaikka tilaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram