Kun lampsii itseensä tyytyväisenä liikuntakamat päällä lenkin päätteeksi ruokakauppaan, täyttyy ostoskori kuin itsestään paljon vihreämmillä ja muutenkin värikkäämmillä tuotteilla kuin muulloin. Niinpä perjantai-iltana tuli nautituksi seuraavanlainen herkullinen soosi.

Kuvankaappaus 2014-1-5 kello 0.13.47

Nakkasin blenderiin yhden klementiinin, puolikkaan banaanin, puolikkaan kiivin, reilun kourallisen tuoreita pinaatinlehtiä, lorauksen mansikkamehua ja toisen sitruunavissyä. Lopputulos oli todella nam ja muutamalla kulauksella tuli heitettyä huiviin hyvä läjä hedelmää ja vihreää.

Oma ruokavalioni kaipaisi ehdottomasti lisäpanostusta hedelmiin ja kasviksini, joten pitänee ottaa nämä smoothiehommat entistä paremmin haltuun, kun se tuntuu olevan niin vaivaton tapa nauttia osa päivän kasvistavoitteesta. Seuraavalla kauppareissulla lisään ostoslistalle ainakin ananasta!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram