Nyt seuraa osa 1. pitkästä tunnustusten sarjasta jotka kaikki koskevat helmikuussa tapahtuneita kenkähankintoja.

Olin eilen kipeänä ja apteekkireissulla minulta oli unohtunut sivuille vilkuilun estävät silmälaput kotiin joten en voinut olla näkemättä Andiamon kauppiaan virittämää kavalaa ansaa. "3 paria 1 hinnalla!" kiljuivat kyltit kenkähyllyjen päällä houkuttelen tämän hölmöläisen jälleen ansaan. Ja mikäpä se olisikaan tehokkaampaa lääkettä inhottavaan flunssaan kuin muutama pari mahtavia jalkineita? No eipä juuri mikään.

asu_2011_02_18_b

Koska kello oli jo yhdeksän, kun vihdoin lopetin työt tältä päivältä, en jaksanut ottaa enempää kuvia, joten saappaat eivät ehkä näy kovin yksityiskohtaisesti, mutta tuleepa samalla esille tämän päivän vaatetus.

Pitkät , kevyellä vuorella varustetut saappaat tulivat oikeasti näillä pakkasilla ihan tarpeeseen, sillä sellaisia ei juuri kaapistani löydy. Pitkät maiharini ovat kooltaan sellaiset etteivät niele villasukkaa ja punaiset retro-Pomarfinit puolestaan ovat lähes puhki pohjasta. Näillä Apple Greenin nahkasaappailla olikin mukavan lämmin tallustella tänä aamuna parinkymmenen asteen pakkasessa töihin, kun villasukkakin mahtui mainiosti.

Materiaali on ihanan pehmoista nahkaa ja kengät tuntuivatkin jo nyt ensimmäisenä päivänä siltä kuin olisivat olleet jalassa jo kuukausia. Vielä kun pitkä varsi saa hieman lisää luonnetta ryppyyntymällä kunnolla, niin sanoisin, että näissä on klassikon aineksia!

Lisää tunnustuksia luvassa viikonlopun aikana...

Jos nyt sitten vihdoin lähtis kotiin täältä työmaalta..

Kommentit (5)

Marika
6/5 | 

ihanat! Mulla on ollut prätkäsaappaat haaveissa jo pitkään, viime yönä näinkin sitten unta, että täydelliset löytyi..

7/5 | 

Hei mäkin haluan kolmet kengät yksien hinnalla! Tosi hienot on noi saappaat. Miksi aina silloin kun mä näen tollasen tarjouksen niin tyrkyllä on vaan värikkäitä ja keinonahkaisia hirvityksiä?!

8/5 | 

Kolmet yhden hinnalla! Enpä olisi minäkään voinut tuollaista tarjousta ohittaa. Etenkään, jos sieltä löytyi noin kivat saappaat. Jään odottamaan muiden kenkien esittelyä. :) Olisikohan muuten täällä Turussa sama tarjous... hmm...

Veera
10/5 | 

nyt oli kyllä sellaiset sanakäänteet, että tämä mahkyrä matami ei oikein tiedä pitäiskö kommentista olla mielissään vai loukkaantua! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram