Tässä nyt bussissa kohti Helsinkiä matkatessa voinpa vaan kysyä itseltäni, että mitä ihmettä mä aamulla ajattelin, kun puin päälleni farkut?!?!? Saattas jopa vähän vähemmälläkin tarjeta. 

Kepeämmistä kamppeista haaveillessa pistin kasaan tällaisen tämän hetken toiveasun, jossa osa kamoista tai ainakin niiden kaltaiset löytyy jo omasta kaapista ja osasta vielä haaveilen.

Viime viikolla asukuvissa nähtyjä pitsishortseja on moni ihastellut, ja kyseisten Junarosen pöksyjen ostopaikkoja siellä jo linkkailinkin. Jos ei kuitenkaan plussamerkin koot natsaa itselle, niin hyvin pitkälti saman tyyliset shortsit löytyy myös H&M: valikoimista!

Omien shortsieni kaveriksi kaipailisin henkäyksen kevyttä silkkitoppia ja hetken jo mietin löytyykö sellaisia pluskokoisille yhtään mistään. Aikani nettipuljuja selattuani bongasin vihdoin Peter Hahnilta 100% silkkiä olevia perustoppeja kokoon 52 saakka! Värejä tarjolla valkoinen, musta, vaaleanharmaa, navy ja roosa.

Yhdet kesän suosikkikengistä ovat ehdottomasti Crocsin Leigh -kiilakorot jollaiset mulla olikin mustana viime viikon shortsikuvissa. Tällä viikolla sain vielä blogiyhteistyön tiimoilta nuo supermukavat sandaalit myös kollaasissa näkyvässä tämän kesän uutuusvärissä. Nyt selvästi tekee vaaleammat sävyt tuloaan mys mun kenkäkaappiin.

Upeat Poola Katarynan vanerista valmistetut Neilikka-korvakorut kävin juuri eilen ostamassa ihan vieressäni sijaitsevasta Katokosta. Olin ihaillut tuota koko korusarjaa jo ilmestymisestään saakka ja miettinyt, että jotkut korvikset siitä haluan hankkia. Valinta oli ihanuuksien keskellä vaikea, mutta päädyin tuohon pinkki-vihreä -väriyhdistelmään. 

Kuten varmasti blogia seuranneet jo tietävät, olen yksinkertaisten nahkalaukkujen suuri ystävä. Tällä hetkellä kyttäilen innolla The Campbridge Satchel Company alennusmyyntiä. En nyt ehkä tuollaista vihreää ostaisi, mutta tähän haaveasuun noiden korvisten ja kenkien pariksi se sopi enemmän kuin nätisti. Itse vilkuilen enemmänkin erilaisia punaisen sävyjä. Valikoima sekä malleissa että väreissä on kuitenkin niin hurja, että saattaa jäädä veska hankkimatta ihan vaan päätöksen vaikeuden vuoksi. Mutta pikkuinen kirkkaanpunainen laukku multa kyllä puuttuu ihan täysin..

 

-Mainos-

Jos kepeät kesä-Crocsit kiinnostaa, niin koodilla VIP25 saa -25% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista vielä tämän viikonlopun ajan sekä crocs.fi -nettikaupassa että Crocs-myymälöissä! (Itsehän himottelen tuosta yllä nähdystä Leigh-mallista vielä yhtä väriä... :D)

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram