Vuosi vaihtuu uudeksi ihan parhaassa seurassa. Olen Iinuska rakkaan luona ja odotellaan muutamaa ystävää kohta saapuvaksi.

Eilen nautittiin olostamme Vain Elämää -konsertissa ja tänään ollaankin sitten mietitty tulevia häitä. Siis Iinan ja Keekin (cheekin) ja mun ja Jonnen.

Tänään puolestaan käytiin shoppailemassa iinalle uusi mekko ja mulle uusi vyötärö (läskinkuristusmekko. Ette usko että nauraa kätkötin sovituskopissa sen kans ähertäessä. :D) ja kissanaamari. Tärkeitä, oleellisia ja ulkonäköä kohentavia asioita molemmat.

20121231-182627.jpg

Vasta 1,5 pikkoloskumppaa takana ja mä oon jo ihan viikset vinossa.

Uuden vuoden lupauksia en ajatellut tehdä sen kummemmin kuin, että koitan vähentää stressaamista ja viettää entistä enemmän aikaa niiden ihmisten kanssa joiden seurassa on ihanaa.

Parin tunnin puunauksen jälkeen juhlalookit alkaa vihdoin olla kunnossa. Meidän paardien teema on headpiece & mustache. Iina vaan ei muistanut laittaa sen mahtavaa untuvilla koristeltua muovitiaraa tuohon kuvaan. Mut eiköhän meidän koko upeus vielä tule esiteltyä ensi vuoden puolella.

20121231-181419.jpg

Nyt me jatketaan Fresita-bileistä jääneiden juomien nauttimista (skumpat siis saatu. Eli kaverin sanojen mukan sponssikeittoa.) ja aletaan kiljua Singstarin parissa.

Mahtavaa tulevaa vuotta kaikille teille jotka täällä vierailette!

Vessasta kuului juuri, että "Se tunne, kun niistää nenää ja kaikki räkä jää viiksiin!" Raportti on hyvä päättää tähän.

Kommentit (4)

Sanna
7/4 | 

Kuulostaapa mukavilta pirskeiltä :) Hyvää Uutta Vuotta teille! Juhlikaa annnnkarasti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram