Ai että! Viikolla koetut hiostavat stressiaallot ja väsymys väistyivät kuin taikaiskusta, kun saavuin eilen alkuillasta Helsingin rautatieasemalle. Hyvä fiilis sen kuin kasvoi illan myötä mitä pidemmälle Iinan järkkäämät Jumpin Chill Out -blogibileet ehtivät. En todellakaan ollut osannut odottaa, että illasta tulisi niin huippu!

20120922-191325.jpg

Ehdin paikalle hieman ennen kuutta ja ehdin auttaa hieman muita tytsyjä juomien kaatelussa ym. järjestelyissä. Aika pian kuitenkin ihania kutsuvieraitakin alkoi valua paikalle. Ei muuta kuin viinilasit käteen höpöttämään ja tutustumaan. Ja molempia tosiaan harrastettiin ahkerasti!

20120922-191337.jpg

Vaikka emme oikeastaan kukaan tuntenut toisiamme entuudestaan, niin yllättävän nopeasti liiketila täyttyi iloisesta puheensorinasta ja paljosta naurusta. Oma työviikon aikainen epäsosiaalisuuteni ja koneen ääressä erakkona istuminen "kostautui" ihan käsittämättömänä alkuillan levottomuutena ja koko illan kestäneenä puheripulina.

Tuntui, että oksensin sanoja suustani todellakin ajatuksenjuoksua nopeammin. Pahoittelen siis kaikkia niitä traumoja joita huonoilla jutuillani kanssaeläjille mahdollisesti aiheutin. (Sori Nea nukkapalloista ja muusta! :D )

20120922-191350.jpg

Haalareitakin soviteltiin ahkerasti ja se jos mikä aiheutti naurunpyrskähtelyä. Sillä totuushan on, että ei tuossa Jumpinissa kukaan onnistu näyttämään miltään muulta kuin huvittavalta. Mutta ehkä noiden suosio piilee juuri siinä. :D20120922-191359.jpg

Ilta oli siinä määrin hauska ja onnistunut, että itse lähdin vielä melko ison jengin kanssa jatkamaan parin juoman verran baariin. Miten huikeeta tutustua niin monen uuden kivan ihmisen kanssa. Turhaan olin jännittänyt kekkereitä ja vieraiden ihmisten paljoutta.

20120922-191408.jpg

Lähetänkin täältä nyt erityiskiitokset kaikille teille jotka olitte mukana tekemässä kekkereistä niin viihtyisät! Ja extrakiitokset sille sitkeälle sissiporukalle joiden kanssa jatkettiin juttua siellä teinibaarissa, jossa tunsin itseni tosi vanhaksi aina siihen saakka, että joku minun ja ihanan uuden tuttavuuteni Assin seuraan tanssilattialla liittynyt mimmi luuli minua 24 vuotiaaksi. Huikeeta!

Mutta kun kerroin ikäni, oli tytön seuraava kysymys, että olemmeko kenties äiti ja tytär. Ööö.. ihan hyvin pähkäilty.. kyllähän kolmekymppisellä naisella tietysti vois olla täysikäinen tytär jos olis alottanut lasten teon ala-asteella. :D Tässä vaiheessa tunsin itseni jälleen aika vanhaksi.

20120922-191439.jpg

Etsi kuvasta Veera.

Hyvillä fiiliksillä siis kipittelin sitten puolenyön aikaan rakkaan majoittajani Iinuskan viereen nukkumaan. Tai paremminkin kikattamaan, sillä taisimme sammua vasta joskus puoli neljän aikaan. Ei tehokasta hauskanpitoaikaa tuon naisen kanssa voi hukata nukkumiseen!

Eilen siis viiniä ja kekkeröintiä, tänään limua ja Prinsessapäiväkirjat 2 peiton alta katsellen edelleen kera Moksun. Eli nyt mä alan keskittyä tuohon monitasoiseen elokuvaklassikkoon ja huikeaan seuralaiseeni. Mahtavaa viikonloppua myös teille!

Niille haalareista kiinnostuneille jotka eivät kemuihin päässeet muistuttaisin, että Jumpin shopista voi vielä tämän ja huomisen ajan tilata noita mukavuus kotihaalareita -20% alennuksella koodilla BLOGIBILEET.

PS. Oma haalarini saatu ilmaiseksi Jumpinilta.

Kommentit (16)

Niitty
17/16 | 

voi, olisi ollut ihana osallistua.

En osallistunut edes arvontaan, koska olen NIIN helppo ylipuhua kaikkeen. Olisin taatusti ostanut itselleni ko puvun, kun joku olis vaan vihjassut sanaa ale. Ja juonut ihan kaikki ( SIIS IHAN KAIKKI, VIIMEISTÄ PISARAA MYÖTEN ) limpat. Popparit olisin reiluna jättänyt teille.

Joten onnistuneeseen iltaan ja siihen että kaapissa ei ole mitään lisää oli parempi etten osallistunut edes arvontaan.

Kaikkien teidän kuvista näkyy että kivaa on ollut, eli kiitos mukavista kuvista !

18/16 | 

Haha! Noi alennukset on tosiaa pahoja, itsellekin tulee aina sellainen olo, että "no täähän on pakko ostaa, kun nyt saa alenustakin! "

Mutta kiva kuulla, että vaikket mukana ollutkaan niin kuvatkin ilahduttivat. :)

19/16 | 

Miun villasukat ei sitten onneksi koskaan päätynyt tänne :D kiitos mahtavasta illasta :) tosiaan, turhaan jännitettiin !

20/16 | 

Ne oli kyllä kovasti ehdolla postauksen kollaaseihinmutta pakko oli karsia kuvatulvaa. :D mutta haalarin kanssa villasukat onkyllä ainoa oikea "jalkine"!

21/16 | 

Täällä näkyy nyt pahiten se "tyylimoka" siniset rintsikat näkyy olkaimettoman mekon kanssa ;DD ehkä selviän tältä häpeältä tällä kertaa!

Rakkain terveisin tyttäresi <3

22/16 | 

Mutta eikös me rakas lapsi tultu kuitenkin aiihen tulokseen, että paskat mistää "tyylimokista", kunhan vaan on hauskaa! Ja sitä meillä kyllä riitti. :D

Tasha
24/16 | 

Heyy, kiitos sinullekin mukavasta illasta! Oli hauska tutustua :)Katsellaan milloin ehditään sitten laittaa se Taidekehystämö-valokuvaamo pystyyn ;D

Mulla on joku facepalm juttu näköjään meneillään tuossa kuvassa mihin olen eksynyt :D Wtf?

25/16 | 

Muutama vuosi kato vielä opiskellaan ja kartutetaan ammattitaitoa ja sit aivan huikea firma pystyyn ja siitä tulee todeline menestystarina! :D

Oli kyllä kiva tutustua! Tsemppiä töihin ja kouluun!

Niina
26/16 | 

Huisin hauska haalarointimiittinki kuulostaa (ja etenkin näyttää) teillä isolla naispoppoolla olleen, hymy nousi huulille näitä kuvia selatessa :) Ihanat sinä ja Iinuska <3

27/16 | 

Kiva että tunnelma välittyy kuvistakin. Koolla oli tosiaan meökoinen naispoppoo, mutta taisi sieltä kaksi miestäkin seasta löytyä. Voi raukkoja! :D

aurora
28/16 | 

Toivon, että osaat ottaa kritiikin vastaan hyvin, koska nyt aion sitä, toivottavasti rakentavasti, antaa :)

Omasta mielestäni blogisi taso on laskenut siitä, mitä se oli viime vuoden syksynä, kun sitä aloin lukemaan. Nykyään blogissasi on paljon yhteistyö- postauksia, jotka eivät liiemmin minua kiinnosta. Missä itseironiset ja hauskat tekstit ja ihanat päivän asut? Ymmärrän kyllä mainiosti, jos aikaa ei enää riitä. Niin käy aina välillä. Toivon, että et ota tätä kettuiluna, olet silti ihana :) ja huima kaunis.

29/16 | 

No mikäpä sitä olis asiallisesti esitettyä kritiikkiä vastaanottaessa. Hyvin voin ajatuksesi ymmärtää. Ihmiset muuttuu,elämä muuttuu fiilikset muuttuu, kaikki vaihtelee koko ajan, joten se näkyy tietysti myös blogissa joka kuitenkin heijastelee mun ajatuksia ja jonka sisältö tulee täysin mun näppikseltä keneltäkään mielipiteitä tai lupia kyselemättä.

Itseäkin harmittaa tietysti sellaisen huumorin ja hauskuuden väheneminen blogissa, mutta niin siinä käy, kun se vähenee elämästä. Bloggaajan elämässä, etenkin itselläni on hirveästi sellaista joka ei näy blogissa, mutta silti vaikuttaa siihe. On hankala kirjoittaa lentävästi ja viihdyttävästi jos oma fiilis ei ole sellainen. Eri asia olisi, jos kirjoittaisin ammattilaisena ja objektiivisesti kuten toimittaja.

Mitä yhteistyö-postauksiin tulee, niin jos ei oteta lukuun Spartoo-yhteistyötä, joka on selkeä jatkuvalontoinen mainosyhteistyö, niin määrä ei ole kauheasti lisääntynyt, minä vain olen ottanut käytännöksi merkitä ne selvemmin. Näin ollen ehkä sanan mainos käyttö on lisääntynyt, mikä tuo fiiliksen, että yhteistyöpostaksia olisi aiempaa enemmän. Laskettua faktaa minulla ei toki tästä ole.

Vaikka kaikki sisältö ei miellytäkkään niin toivon, että vielä sillointällöin sinäkin löydät tääktä itseäsi kiinnostavaa sisältöä! :)

30/16 | 

Ihania kuvia Veera ja kiitos huimasti kaikesta (: En tosin ehkä voi kiittää traumoista, muttaa, kaikesta muuta kyllä :P

Ennakkoluuloista huolimatta selvittiin hyvin ja hauskaa oli, voi morjens.

moniQ
31/16 | 

Hei kiitos huippuhauskasta illasta! Ei koskaan saatu selville mis ne jatkot oli mut ei niin vaarallista, pidettii pienimuotoset meillä kun oltii koira ulkoilutettu:D

Sofia
32/16 | 

hahahhahaha mejjänkin lärvit pääsi tänne :D

Kiitos vielä sulle huippu seurasta ! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram