Kollaasin kengät Tosca Blu, paitsi oikean alakulman taaimmaiset kengät OTZShoes. (Kuvat muuten avautuvat yksitellen isommiksi!)

Nämä syksyllä lehdistöpäivillä nappaamani kenkäkuvat ovat odottaneet keväistä fiilistä, jotta niiden julkaiseminen tuntuisi ajankohtaiselta. En vielä tuolloin marraskuussa kenkiä livenä katsellessä tiennyt miten suhtautua tähän pastelli- ja puuterisävyjen vyöryyn jollaisen kevät ja kesä 2015 jalkinerintamalla tarjoilee. Mustat maiharit jalassa sohjossa kyntäessä mielenkiinto kun oli vielä hieman toisaalla.

Nyt ensimmäisten kevään merkkien hiipiessä esiin olen, hieman omaksi kauhukseni, huomannut, että minua on alkanut kiinnostaa esimerkiksi hattaraiset vaaleanpunaiset sävyt pukeutumisessa, mutta täytyy kyllä sanoa, että itselleni nämä pastellit tuntuu kyllä kengissä edelleen aika tylsiltä. Ehkä mä pelkään, että kengät olisivat liian huomaamattomat ja sehän ei omaan makuuni passaa. Mutta tässäkin postauksessa näkyvistä metallinsävyisistä kengistä kyllä innostun!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“We are deadly tired of

painful shoes and sore feet.

But we do love fashion, beautiful things

and especially really nice shoes."

Näin sanovat uuden ruotsalaisen af Klingberg -kenkämerkin takan häärivät naiset Zenitha ja Jessica ja sanoihin on helppo yhtyä. Kaukana menneisyydessä ovat ne ajat, kun vielä tuli ostettua ihanan näköisiä korkkareita huolimatta siitä, että ne tuntuivat jalassa ihan kamalilta jo viidennellä askeleella. Nuorempana sitä tuntui olevan valmiimpi kärsimään tyylin takia ja bileilta päkiöitä pahoinpitelevissä kengissä tuntui ihan normaalilta. No ei tunnu enää! Ihanista ihanimmankin näköiset kengät jäävät kyllä nykyään hyllyyn, jos eivät tunnu loistavilta jalassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Af Klingberg lupaakin kenkiä joissa ei tingitä tyylistä eikä mukavuudesta. Kokeilin showroomilla yksiä merkin korkkareita ja ihan tuon pikaisen tutustumisen perusteella vaikutti kyllä todella lupaavalta. Sisäpohjissa käytetty erikoispehmuste todellakin hyväili päkiöitä ja vähensi tärähtelyä. Nuo yllä näkyvät upeat Signe -tolppakorot kelpaisivat kokelmiini koska vain! Tyyli ja laatu kuitenkin maksaa, joten ihan heräteostoksena af Klingbergin kenkiä ei tule hankittua. Hinnat pyörivät n. 300-400 € kieppeillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuodesta toiseen myös herrainkengät jaksaa ihastuttaa mua. Yllä olevat kengät molemmat af Klingberg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Molemmat kengät yllä Tosca Blu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

Kotimaisuutta kevään hattarakatsauksessa edustavat Terhi Pölkin ihastuttavat luomukset. Itse iskin kevään mallistossa silmäni erityisesti näihin jykevä korkoisiin Amanda-sandaaleihin. Tuossa voisi olla itselleni sopivan verran vaaleanpunaista!

Itsellä kyllä kenkäkaappi pullistelee siihen malliin, että ei pitäis paljoa haaveilla mistään uusista tulokkaista, mutta minkä sitä luonnolleen voi... kyllä vähän esim. jotkut ruusukullan hohtoiset kesälipsut kiinnostelis.. ja ja.. aika monenlaiset muutkin popot. Mut jos nyt malttais kuitenkin odotella et pääsee ulkoiluttamaan esimerkiksi tässä talven aikana hankittuja kesäkenkiä jotka vielä odottelevat laatikoissaan. Korkkausta vartovat ainakin valkoiset conssit ja Marc by Marc Jacobsin punaiset hiiriballerinat. Joko pian on ballerinojen aika???

Miltäs näyttää teidän kevätkenkä-ostoslistalla?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram