Nyt eletään hetkiä jolloin uskollisuus on koetuksella. Tukkani on ehtinyt kesäkuun alkupuolella suoritetun kampaajakäynnin jälkeen niin karmeaksi mättääksi, että koettelee totisesti päättäväisyyttä odottaa oma ihana luottokampaaja kesälomalta takaisin töihin sen sijaan, että syöksyisi karvainen pää kolmantena jalkana ensimmäiseen vastaan tulevaan puljuun joka suorittaa karvan katkaisua. Mutta mä aion olla vahva. Ensi keskiviikkona se päivä vihdoin koittaa, kun pääsen hikipuskastani eroon. Siihen saakka on yritettävä löytää luovia ratkaisuja joilla hillitä himonsa tarttua itse keittiösaksiin.

hattu3

hattu1

kuvista kiitos pomolleni heidille!

Mikäli keli ei olisi ihan nykyisissä astelukemilla, saattaisi eilen Vero Modasta löytämäni hattu olla oiva apu tässä taistelussa rumaa tukkaa vastaan, mutta ikäväkseni musta huopa sulattaa aivot  auringonpaisteessa vielä omaa mätästäni tehokkaammin. En ole edes ihan varma käykö tuo hattu edes minulle kovinkaan hyvin, mutta kovasti se vain silti viehätti. Olen kuitenkin monenmoisten päähineiden suuri ystävä, joten kyllä tämäkin joukon jatkoksi mahtuu. Ostospäätökseen saattoi vaikuttaa myötämielisesti myös se, että mulla on edelleen sitä VM/Only lahjakorttia jäljellä ja kun malttamaton olen, niin sehän kovasti polttelee lompakossa. Knalli kustansi  16,95 €, joten melko monta kymppiä mulle edelleen jäi myöhemmin tuhlattavaksi. Mustan lisäksi hatusta oli tarjolla harmaa versio.

En ole ihan varma kumpi on kamalampaa, tosi ruma tukka vai hatun alla kiehuva pää. Ehkä se ensimmäinen, joten lykkään tästä knallin päähän ja lähden polkemaan hikipäässä kotiin!

Kommentit (12)

13/12 | 

Älä karkaa muille teille! Mä kävin Porissa asuessani aina ilmeisesti samassa paikassa kuin sää (tosin eri kampaajalla), ja kerran kokeilin toista ns. korkean profiilin kampaamoa. Tajuton virhe. Palasin nöyränä omalle kampaajalleni enkä vaihtanut pois ennen kuin oli pakko.

Veera
14/12 | 

joo en mä maikkua ikinä vaihtais. meillä on takana jo kahdeksan yhteistä vuotta! Eli mun kampaajasuhde on pidempi kuin parisuhteeni. :D

Kerran oon kans tehnyt sen virheen, et kävin muualla kun en nopeesti saanut aikaa ja sit mentiinkin parkuen oman parhaan luo korjailtavaksi. Tämä suhde kestää vaikeatkin ajat. :)

15/12 | 

ihana hattu! sulle sopii kyllä kaikki hatut hirmu hyvin, ei siinä mitään pelkoa. ja kiva huomata, etten ole ainoa tummiin pukeutuva kesälläkään :--D

Veera
16/12 | 

mustasta en luovu helteilläkään. mut olen sentää hankkinut tänä kesänä vaaleat farkkusortsit ja pari valkoista toppia. :0

17/12 | 

TAhtosin niin paljon käyttää hattuja mutten ikinä löydä sitä OIKEAA! Mun naamataulu taitaa olla sen verran omalaatusta sorttia että sen kanssa on hankala tulla toimeen tän hattupolitiikan kera.. Hieno hattu silti siulla ja sopii hyvin kanssa!

Veera
18/12 | 

jatka sinnikkäästi etsimistä! se oikea tulee vielä vastaan! :)

19/12 | 

ens viikolla nähdään!!!itseasiassa meidän suhde taitaa olla pidempi kuin mun ja mun miehen suhde kans....hassua. M

21/12 | 

"Multa on just nyt hukassa. Ihan kaikkien asioiden suhteen. :P"

Myös parisuhteen?

"Nyt eletään hetkiä jolloin uskollisuus on koetuksella."

Joku toinen mies kiikarissa?

"Mutta mä aion olla vahva."

Mietit, kannattaako jatkaa?

"Siihen saakka on yritettävä löytää luovia ratkaisuja joilla hillitä himonsa tarttua itse keittiösaksiin."

...tai siis johonkin muuhun?

Veera
22/12 | 

no ohhoh, olipas taidokasta ja syväluotaavaa eikä yhtään liian suoraviivaista tulkintaa. ;D

23/12 | 

Hattu on hieno ja mun mielestä sopii kyllä sulle. :) Itse haluaisin huopaisen gangsterihatun syksyksi.

Veera
24/12 | 

muain kiehtoo gangsterihatut mut ne ei jostain syystä passaa oikein mun päähän. :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat