Maanantai oli hyvä päivä monin tavoin. Kaksi päivää myöhemmin tilanne on taas toisenlainen, mutta siksi onkin hyvä palata hetkeksi siihen hyvään päivään asukuvien merkeissä.

Ainakin täällä Porissa maanantai oli niin kesäinen, että huitelin menemään kintut paljaana ja  t-paidassa ilman, että tunsin itseäni lainkaan liian kevyesti pukeutuneeksi. Tai no, helman mitta oli kyllä aika lailla siinä rajoilla, että oisko sen puolesta saanut olla päällä hieman peittävämpää..:D

raitahame

hame-H&M/pellavapaita-Esprit/laukku-Diesel (saatu)/ballerinat-Ellos/kaulakoru-Glitter (saatu)

Asun värimaailma on taas vaihteeksi tuollaista itselleni ihan uutta. En ihan heti kyllä pysty muistamaan mitään vastaavaa viimeisen 15 vuoden ajalta. Lähimmäksi tällaista värimaailmaa pääsevä muistikuva löytyy jostain lukioajoilta jolloin muista omistaneeni hieman siniseen taittavan harmaan minihameen ja neuleen.

raitahame

En todellakaan osaa edes sanoa, että mikä mut sai hankkimaan tuon raitahameen, sillä se ei väriensä puolesta todellakaan ole omaan vaatekaappiini kuuuva kaveri. Voisin siis väittää tämän kohdalla iskeneen ihan vaan perinteisen shoppailumielenhäiriön.

Mutta tämän vuoden aikana on tullut varovaisesti kokeiltua monia itselle uusia asioita pukeutumisessa tällaisiana pieninä annoksina, joten kai tämä menee siihen samaan testailuun. Yllätttävän kivalta nuo vaatteet sitten päälläni näyttivät tuosta oudon vaaleasta yleisilmeestä huolimatta.

raitahame

Mutta niin kuin jo tuolla aiemmin mainitsin, niin helman mitta meni kyllä nyt aika lailla siinä rajoilla, että kehtasiko vielä ihmisten ilmoille lähteä. Mutta väittäisin, että hame saa säädyllisemmän ilmeen, kun jalkaan voi kelien viiletessä kiskoa paksut sukkikset ilman pelkoa lämpöhalvauksesta.

Vähän siis meni tällaiseksi kokeiluluontoiseksi tuo koko asu. Paljon kivoja asioita ja sitten monta vähän epäilyttävää ominaisuutta. Mutta ei kai se mukavuusalue laajene, jos ei kokeile, opettele ja erehdy.

glitter_statement

kuvat: Susanna Rinne

Kommentit (3)

Laura
5/3 | 

Tyhmä kysymys: johtuuko uuden portaalin vai oman tietokoneeni asetuksista, että osa kuvista näkyy jotenkin pystysuunnassa venyneinä? (Myös mm. farkkupeppupostauksen pyllykuva.)

Hyvää uutta ja erilaista syksyä, oot ihana ja varmasti jobikuviot selkenee ennenpitkää!!

6/3 | 

hmm.. mä olin luuluut, että tuota ongelmaa on toistaiseksi ollut vain jollain mobiililaitteilla koska mobiilioptimointi puuttuu vielä, mutta jos kerran jollain koneellakin näkyy venyneinä, niin pitääpä tarkastella asiaa lisää. mä liatan viestiä eteenpäin. Kiitos infosta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram