Rennon vapaapäivän kunniaksi kapusin taas pitkästä aikaa hyiselle ullakollemme ja pistin salamat välkkymään. Mitään kuvia kummempaa musta ei taida tänään oikein irrota, sillä olen jotenkin tosi väsynyt intensiivisen ja hurjasti ajatustyötä ja itsensäylittämistä vaatineen kurssiviikonlopun jäljiltä. Mutta panostin tänään kivoihin kuviin, joten olkaa hyvä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla oli nuo hame ja Dieselin raitamekko (nähty kokonaisena mm. TÄÄLLÄ) viikonloppuna mukana Tampereella ja puin jo eilen mekon näyttämään puserolta, mutta lämmikkeenä toimi pehmoinen villatakki. Tykkäsin kovasti harmaan hameen raitaisen yläosan yhdistelmästä, joten jatkojalostin samasta lähtökohdasta tänään uuden asun hieman neuletakkia skarpimmalla "päällisellä" ja vaihtamalla punaiset nilkkurit tennareihin. Ja tulipa kyllä omasta mielestä aivan järjettömän kiva asu!

Olin vielä vajaa vuosi sitten hirveän huono käyttämään vaaleita harmaan sävyjä vaikka niistä kovasti pidinkin, onneksi asia on sittemmin korjaantunut. Valkoinen tuntuu usein liian pelottavalta, joten vaalean harmaa on oikein tervetullutta valoisuutta omaan kovin tummaan väripalettiini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hame-H&M/raitamekko puserona-Diesel/tekonahkajakku-Warehouse (saatu)/kengät-Vans (saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki-Lindex/laukku-Carla Ferreri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toimiiko päivän rätit teidän silmään?

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram