Istun parhaillaan junassa matkalla kohti kotia ja olo hieman nuutunut, mutta onnellinen. Ennen kuin ehdin katsoa löytyykö kameran muistikortilta jotain julkaisukelpoisia kuvia kemujen hulinasta, olisi tässä muutama kuva omasta juhlalookistani.

 

Päästiin tosiaan blogiyhteistyön merkeissä Saxcén taitavien naisten laitettavaksi ja kampaajan ja meikkaajan tuolista lähti joukko todella tyytyväisiä mimmejä. Itsekin tykkäsin ihan hurjasti etenkin omasta silmämeikistäni, joka ihanasti korosti silmieni vinoutta. On myös sanottava, että tämä oli ehkä kautta aikojen parhaiten pysynyt silmämeikki joka mulla on koskaan ollut kemuissa. Yleensä minulla tuppaa etenkin tuollaiset alarajaukset ja sisäkajalit valumaan jossain vaiheessa iltaa niin, että joutuu korjailemaan silmänalusia, jottei näyttäisi ihan pandalta, mutta eilen nekin tuntuivat pysyvän melko siisteinä koko illan.

Luomille meikkaaja Riina valitsi ruskean ja kuparin sävyjä ja sisäkajalit näyttivät astetta pehmeämmältä, kun niihin käytettiin kovan mustan sijaan vihreää. Silmien ulkonurkkiin liimailtiin hieman ripsitupsuja omien nysäripsien kaveriksi. Voimakkaan silmämeikin ja pystytukan vastapainoksi huulet jätettiin melko vaaleiksi, jotta kokonaisuus ei olisi liian kova. Kaiken kaikkiaan olin mielestäni todella itseni näköinen, mutta ammattilaisen tekemänä astetta omaa käden jälkeä parempana versiona.

Kuvailin meikkikuvat hotellihuoneen kylppärissä ennen lähtöä ja loppujen lopuksi tuo kuvissa näkyvä kaulakoru jäi pois tunnuttuaan sittenkin liian ahtaalta ja tunkkaiselta. Kovasti aina kokeilen käyttää tuollaisia lyhyempiäkin kaulakoruja, mut aina jää vain yritykseksi.

Mekkoakin ehdin eilen jo vilauttaa, mutta tässä olisi pari kuvaa joissa se on ehtinyt päälle asti. Sekä hapsumekko, että kengät keräsivät paljon kehuja ja hapsukasa taisi kyllä nousta vaatekaappini uudeksi suosikkimekoksi. Pikkumusta with a twist.

 

 

mekko-Ellos, La Redoute/kengät-Zara/korut Glitter/laukku-Glitter (saatu)

Alla vielä yhteikuva minusta ja Natasta, jonka mekko ja tukka mätsäsi kivasti mun kenkiin.  

Kuvat juhista: Heli Hirvelä

Harvoin on itsellä sellainen ihan huippu hyvä fiilis omasta naamasta ja vaatteista, mutta eilen kyllä oli!

Kommentit (5)

Myy
1/5 | 

Aivan ihana toi mekko! Sopii sulle mielettömän hyvin. Ja woe wiude woman, mitkä silmät sulla on! Upeet! Enpä oo ennen pistäny merkille!

Milenna
3/5 | 

Ootpa tosi nättinä! Oot kyl yleensäkin mutta etenkin näissä kuvissa, todella onnistunu meikki ja mekkokin ihana.

Laura
5/5 | 

Eksyin vasta tänään tähän blogiin ja oon nyt lueskellut tänne asti. Tämä useammassakin postauksessa esiin tullut mekko on A_I_V_A_N ihana! Pitää pitää silmät auki jos joskus itsellekin sattuisi jotain samantyyppistä matkanvarrelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram