Taisin viimeksi Zizzin vaatekuvia postatessani sanoa, että pitäisi uskaltautua useammin sovittelemaan vaatteita jotka eivät ole ensisilmäyksellä ehkä ole ihan sitä ominta itseä, sillä sitä voi vaikka yllättyä positiivisesti tai innostua vähän venyttämään mukavuusrajojaan.

Nyt tuli tehtyä sitten juurikin sellainen ostos, joka ei ole toisaalta yhtään mua, mutta silti se kiinnitti huomioni ihan välittömästi astellessani Monkiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Värioksennusleopardiksi nimeämäni kepeä rotsi on värimaailmaltaan hyvin hyvin kaukana totutusta. Siellähän on joukossa jopa hieman sitä inhoamaani turkoosia! Vaate kuitenkin passasi niin loistavasti ostohetkellä päälläni olleisiin muihin kamppeisiin kamppeisiin (juurikin kuvassa näkyvät hame, pusero ja tukkapanta), että jotenkin mä vaan hurmaannuin.

Olin juuri edellispäivänä tuijotellut vaatevarastojani pienen kyllästymisen ja tuskastumisen kourissa, kun kaikki tuntui niin vanhalta ja nukkavierulta ja tummalta ja tunkkaiselta. Mietin, että kaipaisin jonkin todella piristävän vaatteen, joka toisi garderobiini ihan uusia tuulia. Ja sitä tämä värioksuleo taisi todellakin tehdä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hame - Mamalicious/pusero-Zizzi/rotsi-Monki/kengät-Vans (saatu)

Iina kysyi tavatessamme ja takin nähdessään, että "onko se Adidaksen?" ja itse asiassa, nyt kun miettii, niin tuossa on jotain Addun henkeä. Samantyylisiä printtipusakoita on näkynyt heidän Originals-mallistossaan. Toinen rotsin aiheuttama mielikuva oli rakas bloggaajakollegamme Mimmi. Voisin hyvinkin kuvitella tuon hänen päälleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hieman oudolta siis näyttää näin Veeran päälle pukemaksi, mutta olen uutukaisesta kuitenkin ihan liekeissä. Mielipiteitä se kuitenkin saattaa jakaa vai mitä?

Jos nyt joku värioksuleopardiin ihastui, niin se on ihan Monkin uutta tavaraa ja löytyy siis myös nettikaupasta!

Kommentit (4)

hanko
2/4 | 

Hassua, miten sitä alkaa tykätä sellaisistakin trendeistä, joista alunperin ajatteli, et ei ikinä. Viel pari vuotta sitten kaikki leopardi-kuvioinen oli totaalisen never ever. Sit se alkoi näyttää ihan kivalta asusteissa ja hillittynä väreinä. Ja nyt toi värioksuleotakki näyttääkin jo tosi hyvältä. :D

Tiuna
4/4 | 

En ikinä arvaisi kuvaa katsomalla, että takki ei olis just sun tyylinen ja värinen! Siispä sopii sulle todella hyvin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram