Se ois kuulkaa ekan Matkipelle-postauksen aika! Matkipelle tarkoittaa omien asujeni tyyliin koottuja kollaaseja nettikauppojen tämän hetkisistä valikoimista. Omissa asuissani kun on usein vaatekappaleita jotka ovat asuneet kaapissani niin kauan, ettei juuri samoja tuotteita ole enää saatavilla, joten näistä Matkipelle-postauksista saa vinkkejä samantyylisistä vermeistä jotka löytyvät kaupoista parhaillaan.

Ekat Matkipelle-kollaasit kokosin viime viikkojen lempparini Lindexin raitapuseron ympärille mielessäni jo aiemmin postaamat asut nahkahameen ja pillifarkkujen kera. Kollaasien alla linkit kuhunkin tuotteeseen.

kollaasi

Juurikin nuo kuvan nilkkurit ehtikin sitten näköjään loppua Ten Pointsin omasta nettikaupasta, joten linkki vie hieman toiseen malliin toisessa verkkokaupassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MATKIPELLE2B

 

Tämän lajin postaukset tulevat tästä lähin löytymään tunnisteen Matkipelle alta. Toivottavasti näistä on iloa!

 

 

 

Kommentit (6)

Siilikissa
8/6 | 

Noista Hennesin shape-farkuista kannattaa sitten ottaa aika reilusti normaalia pienempi koko. Pökät meinaan venyy ja paukkuu ko sukkahousut. (Ja on muuten ehkä parhaat skinny-farkut mitä oon koskaan omistanut!)

hanko
9/6 | 

Jee, tällaiset postaukset on hyviä! :D Mä voisin puolestani vinkata, että noi Ten Pointsin Bella -nilkkurit on hieman reilua mitoitusta ja ihan törkeen hyvät jalassa. :)

Sande
10/6 | 

Oi kivaa! Matkipellejä kovasti lisää odotellen :) Asiasta kukkaruukkuun, joko ne Instan huivit on arvottu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat