Mitä tulee, kun yhdistää asiat perjantai-ilta, muutama juoma sekä kuvaajalle, että kuvattavalle, kiire ja pimeä? No, tietenkin hyvin kököt asukuvat! Mutta haluan siitä huolimatta pistää nämä fotot eetteriin, koska kyllä niistä nyt jonkun aavistuksen saa noista mustista asioista joita päälleni viinitreffeille lähtiessä kasasin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantai oli sillä tavalla harvinainen päivä, että kipitin koko päivän koroissa. Töissä olin Vagabondin peeptoe-kiilakorkonilkkureissa ja illalla vedin jalkaan nuo Guessin leopardikorkkarit, jotka olivat asuni ainoa "väripilkku". Eli tuli yhden päivän aikana käytettyä korkoja enemmän kuin normaalisti viikossa yhteensä. Pitäis petrata ja valita korkoja jalkaan useammin, niitä kun löytyy kaapista melkoisesti ja olokin muuttuu koroille noustessa aina asteen ylväämmäksi ja naisellisemmaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut H&M Mama/toppi-InWear/nahkarotsi-S.T.I./kengät-Guess/turbaani-Kirsi Nisonen (saatu)/laukku-Pieces

Tukalle ei ollut jälleen kerran yhtään mitään järkevää tehtävissä, kuten ei ole olut enää aikoihin, mutta onneksi kaapista löytyy noista nättejä pääasioita. Luotin myös siihen, että tuo näyttävä rusetti veisi hieman huomiota pois melkoisen antavasta etumuksestani. Kaveri kyllä kommentoi, että ei juuri auttanut, mutta yritys hyvä.. :D

Tukkapulmat pitäis kyllä taas hetkeksi ratketa, kun suuntaan huomenna pitkästä aikaa Maikun saksittavaksi, mutta kun mulla ei oo taas hajuakaan mitä mä haluan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tykkään hirmuisesti tuosta InWearin vatsalle armollisesta topista, mutta se on tosiaan aika hemmetin paljastava ja nimitänkin sitä siksi "tissitopiksi". Ei mulla omasta mielestäni ole tisseissäni mitään hävettävää ja kun muu asu on peittävä, niin ei rintavaon "esittelyn" pitäisi niin kamalaa olla, mutta kun tuntuu vaan, että yleisesti on sellainen ilmapiiri, että isorintaisella naisella avonainen kaula-aukko on aina tyrkkyä ja halpaa.

Musta onkin tullut viime vuosien aikana melko arka avonaisen etumuksen suhteen, mikä on harmi sinänsä, sillä syy siihen on nimenomaan pelko siitä mitä muut ajattelevat. Ja on siinä toki sekin syy, että esimerkiksi baarioloihin lähtiessä tuon leuan aluksen haluaa verhota senkin takia, että saisi olla rauhassa sellaisten idioottien äijien ei-toivotulta huomiolta jotka ajattelevat, että avonainen kaula-aukko + suuret rinnat = suoranainen käsky tulla sanomaan mulle jotain törkeitä huomioita.

Miksei vaan saa ihmisellä olla tissit, oli ne sitten isot tai pienet, ilman että niiden mukaan määritellään ihmisen "kevytkenkäisyyttä", älyä tai vartaloon kohdistuvien huomioiden sietokykyä. Äh. Rupespa vaan ärsyttämään taas, kun tätä asiaa ajattelin. Eli vois siis ajatella, että pitämällä poolopaitaa ei tätä asiaa tarttis ajatella, mutta kun se olis sitten sitä alistumista. Pöh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikäs se on teidän suhtautuminen tisseihin ja kaula-aukkoihin? Sana vapaa!

Kommentit (30)

31/30 | 

Mulla on myös kiloja sekä niiden myötä melkoiset tissit, mutta mulla tuo ratkeaa vuodenajan myötä: kesällä tarkenen käyttää avokaulaisia ja talvella mulla on poolo ja huivi molemmat kun palelen eli näyttelen tissejäni säätilan salliessa :D

33/30 | 

Kerran sanoin yhdelle ällömykselle, joka kurkki kaula-aukosta sisään puhuessaan mulle jotain täysin jonninjoutavaa baariolosuhteissa, että kuules, kiinnostaako sua vielä tuijotella niitä, kun kerron, että mulla on 5 lasta ja niitä kaikkia on imetetty noista maitorauhasista, kuvitteles miltä ne näyttää sen ruljanssin jäljiltä. Eipä tullut enää iholle :D -iina-

Mirkku
37/30 | 

Joskus huomaan jännittäväni jonkun täysin tuntemattoman tyypin rintojen puolesta, kun yksinkertaisesti näyttää siltä etteivät ne yksinkertaisesti voi pysyä kaula-aukon sisällä. En silti ikinä paheksu ketään pukeutumisen takia, koska kyllähän rinnat on aivan mielettömän hieno osa naisen kroppaa. Omani ovat järkyttävät kärpäslätkät, mutta silti aika ihkut;)!

Vielä sun tyylistäsi, että se on kyllä supermahtava!

38/30 | 

no joo, sellainen on kyllä henkeä salpaavaa kauhunäytelmää, jos maitorauhaset ihan tosissaan pyrkii ulos kaula-aukosta. Mutta silloin onkin syys useimmiten huonosti istuvissa liiveissä, jotka on kyllä harmillisen yleisiä. :/

Sanjana
39/30 | 

Omistan isot rinnat ja kyllä se vähän jurppii joskus kun aina tulee jopa ystäviltäkin kommenttia että tissit näkkyy!!1! vailla ymmärrystä että en mie niitä tahalleni näyttele yleensä edes kun ne näkyy näyttämättäkin! Ja jos on joku poolopaita niin sittenhän ne vasta korostuukin siinä. Kyllä minusta isorintaistenkin kuuluis saada olla rauhassa tuntemattomien tissittelyltä (mikä sana?!) jos haluaa. Jos itse tuon asian esiin jotenkin niin toki niistä silloin voi puhua :D En ota loukkaavana ystävällisiä kommentteja tai muuten, mutta se ärsyttää kyllä kun luullaan hakevan niillä huomiota vaikka ei hakisikaan.

40/30 | 

joo, ei näitä tämmösiä hinkkejä juuri tarvii erikseen esitellä jotta ne näkyis.. Ja poolopaita on tosiaan vihoviimenen vaate tissevälle! :D

41/30 | 

Näytät ihan hurjan hyvältä tuossa asussa! :)

Mun mielestä on ihan tasan jokaisen oma asia, paljonko sitä tissivakoa näyttää, kunhan asu on hyvällä maulla toteutettu, kuten sulla noissa kuvissa. :) Itse olen myös povekas ja välillä käytän avonaisempia kaula-aukkoja. Mun mielestä se on ihan kamalan näköistä, kun nuoret tytöt kulkee tissit esillä, vesirajaminareissa ympäripäissään ja sitten vilkkuu kaikki... ><

42/30 | 

juu, mä olen kans sitä mieltä, että paljastelu on parhaimmillaan, kun sen tekee yhdestä kohtaa kerrallaan. Eli jos sääret vilkkuu, niin etumus pysyy piilossa tai toisin päin. Mutta kyllä sitä nuorempana tuli itsekin joskus baarireissuilla sorruttua olemaan paljas vähän joka päästä. :D Vahingosta viisastuu..

käyttäjä-11858
Liittynyt5.4.2015
43/30 | 

Mieluusti ainakin töissä/palavereissa pidän rintavaon piilossa. Ei ole mukavaa jos vastapuoli puhuu vain rinnoille. Tai ehkä pitäisi kokeilla, tiedä kuinka hyviä sopimuksia saisi aikaan :) . Vapaa-ajallaan kukin saa mielestäni pukeutua miten tahtoo, jos vaan oma pinna kestää kaikenlaisia turppoja.

44/30 | 

töissä mäkin huolehdin, ettei tissivako kauheasti vilku. Joskus vahingossa kiskonut kuvauspäivänä päälle paidan joka esim. kumarrellessa paljastaa liikaa ja sellainen on vähän häiritsevää vaikka jotain perhekuvausta tehdessä. Isien katseet voi olla muualla kuin kameran linssissä. :D

45/30 | 

Tissit rokkaa, miten vaan asustettuina! Ainoa mikä häiritsee, ovat liian pienet liivit, liian pieni paita (jännittää siis jo sivusta seuraajiakin, että ponnahtaako sieltä kohta daisaa pöytään kaula-aukosta) tai muuten huonosti istuvat vaatteet, jotka tekevät silhuetista omituisen näköisen.

46/30 | 

liian pienet vaatteet on tosiaan nounou ja erityisesti liian pienet liivit. sellaisten kanssa ei istu mikään vaate. Mutta se on jännä miten iso osa naisista vaan sitkeesti ahtautuu väärän kokoisiin liiveihin. :P

Mirka
47/30 | 

Vapaa-ajalla ei ole pukeutumista tarvinnut liikaa miettiä, johtuen ehkä osittain siitäkin ettei tapana ole kierrellä baareja, joissa suurin osa törkykommenteista tulee vastaan.

Työpukeutuminen sen sijaan aiheuttaa välillä päänvaivaa. Olen nuori, isotissinen lukio-opettaja, joten haastetta riittää. Luokan edessä häärääminen mielestäni lisää entisestään painetta "siveelliselle" pukeutumiselle. Olen useammankin paidan jättänyt kauppaan vain siitä syystä, ettei niiden kaula-aukko ole työkelpoinen.

Nyt kun ensivaikutelma uudessa työpaikassa on luotu, ja kollegat tuntuvat käsittäneen minut nuoresta iästäni huolimatta ihan päteväksi opettajaksi, olen vähän vapautunut pukeutumisessa. Vähän lyhyempi helma ei tunnu enää niin suurelta rikokselta, kunhan jalassa on tummat sukkahousut. Kaula-aukoista koetan silti edelleen huolehtia. Vaikka turhaahan sekin varmaan on, eihän näitä meloneja voi piilottaa.

Lukiossa kuulee ainakin kerran vuodessa totuuden niiden "lasten" suusta. Viime kevään penkkareissa minua näytelleelle abille oli totta kai lisätty täytettä rintamukseen. Eikä tämä jäänyt kenellekään epäselväksi ainakaan siinä kohtaa, kun samaisesta näyttelijästä oli kuvattu baywatch-juoksukohtaus.

Tissit ovat olleet minulle koko oman kouluaikani arka paikka johtuen lukemattomista asiattomista kommenteista ja kosketuksista. Tästä syystä jännitin etukäteen noita ensimmäisiä penkkareita aavistaen mitä on tulossa. Tilanteena tuo opettajien "pilkkaaminen" ei kuitenkaan jättänyt muuta vaihtoehtoa, kuin nauraa itselleen. Ja se itselleen nauraminen taas auttoi ymmärtämään, että eivät tissit nyt niin vakava asia voi olla, edes siellä töissä.

48/30 | 

ai kauhee.. siis toi penkkaritilanne. En osaa sanoo miltä tuo itsestä tuntuis. Kun kyllähän sitä itsekin omille tisseileen naureskelee ja niistä irtoo paljon läppää, mutta se on aina jotenkin inhottavampaa kun se tulee muiden aloitteesta. Mut mahtavaa, jos pystynyt sulattamaan tollaisenkin huomion.

Elli
49/30 | 

Mahtavaa, että nostit tämän tissiasian esille! Mielestäni muodin saralla - ihan jo suomalaisissa muoti/tyyliblogeissakin - harjoitettava suurten (oikeastaan keskikokoistenkin) tissien demonisointi on todella mielenkiintoinen ilmiö. Että on ihan tosi tyylikästä ja kaunista ja hyvän maun mukaista, kun pienirintainen malli/bloggaaja heiluu lähes koko yläruumis paljaana - muotikuvissa itse asiassa toisinaan myös ihan yläosattomissa. Mutta heti jos suurempirintainen nainen vähänkin paljastaa etmustaan, ollaan heti huutelemassa kuinka mautonta ja tyrkkyä ja tyylitöntä ko. toiminta on. Edellä mainitun johdosta olen itsekin noin viimeiset kymmenen vuotta välttänyt vähänkin edestä paljastavia yläosia, vaikka toisinaan sellaiseen pukeutuminen olisi jonkin muuten hurmaavan vaatteen kyseessä ollessa houkutellut. Aionkin lähitulevaisuudessa haastaa itseni pukeutumaan (toki soveliaassa yhteydessä) ns. tissipaitaan:)!

50/30 | 

OOn ihan vahingossa lakanut verhoamaan rintamustani, nyt sen tajusin. Ennen olin vahvasti sitä mieltä, et se mitä on näytetään, mutta nyt mulla ei taida olla yhtään rehellistä tissitoppia. Osaltaan syy on tarjonnan puute, haluaisin kyllä avonaisia kauluksia käyttää mutta en ole löytänyt sellaisia hyvännäköisiä ei fiorella-henkisiä toppeja aikoihin. Toisaalta saattaa olla, että iltamenotkin on sen verta vähentyneet etten kiinnitä niihin edes huomiota.

MUN ON PAKKO SAADA TISSITOPPI.

Tui
51/30 | 

Kyllä mun mielestä pitää olla oikeus pitää vaatteita joissa on kaula-aukko joka näyttää paljasta pintaa. En tarkoita, että kaikki pitää näkyä napaan asti mutta itsekin rintavana koen myös oudoksi ajatuksen, että aina pitäisi olla kaikki "piilossa". Plus, mielestäni mulla on hyvät tissit joten kyllä niitä silloin kai kelpaa vähän vilauttaakin!

Ja myönnän, että katse kyllä kiinnittyy kauniisiin rintoihin ja joskus saatan ihan estotta myös tuijottaa mutta jos sen teen niin teen sen ihailusta. Koska tissit. <3

JT
52/30 | 

Itsellä on ihan kohtuu kokoinen rintamus, jota en nyt varsinaisesti peittele, mutta en lähde sitä varsinaisesti esittelemäänkään. Toki nuorempana enemmänkin oli rintamus esillä, nykyisin maltillisemmin.

JT
53/30 | 

Ja tajusin juuri että äskeinen kommentti saa mut kuulostamaan vanhalta, vaikken sitä ole :)

Anna Pusu
54/30 | 

Kiva asu, kivoja kuvia Veera! Ei ne kuvat aina niin viimesen päälle järjestettyjä tartte olla, aito tunnelma tällasissa.

Tissit tiskiin vaan, senkus panettelevat ne jotka kadehtii! ;)

jella
55/30 | 

Tissien puolella täälläkin! Mutta on jännä miettiä, mikä on alistumista ja mikä taas ihan normaalia yhteisöllisen mielipiteen jakamista. Oon miettinyt tätä erityisen paljon viime aikoina pissa/kakkajuttujen kohalla - miksi länsimainen ihminen on tehnyt täysin normaaleista ja elämisen kannalta kohtalaisen tärkeistä eritteistään niin suuren ongelman. Ei saa kuulua eikä saa haista, ja hirveästi pitää hävetäkin jos niin käy. Jotain syystä meille kaikille on muotoutunut tällainen ajattelumalli (tietty toiset suhtautuu siihen lungimmin, mut niin suhtautuu esim. tisseihinkin). Tavallaanhan me ollaan sillon alistuttu siihen, ettei julkisella paikalla piereskellä. Jos niin valitsee tekevänsä, lähettää muille tietynlaista viestiä. Tavallaanhan jos esim. sitten esittelee niitä tissejään, sosiaalisten säännöstöjen kartalla lähettää itsestään tietynlaista viestiä. Ehkä koko homma liittyy siihen, että kaikilla teoilla aina jotain viestimme, ettei ihminen voi sulkea vuorovaikutustaan pois. Ja että yhteistoiminnan sujuvuuden vuoksi olemme täynnä tietynlaisia koodistoja, jotta kykenemme toimimaan. Mutta tietty se on jotenkin omituista, että pienitissisillä avoin kaula-aukko ei ole niin vakava asia. Tosin en sitten tiiä näkeekö miehet asian ihan samallalailla. Ei kai nekään. Siis sellaiset muotia ymmärtämättömät miehet.

En nyt tiedä lähtikö tämä kommentti ihan käsistä.

Noh eniveis, alun perin piti tulla vain sanomaan, että tää blogi näyttää täällä refashionissa ihan pirun hyvältä! Toivottavasti tänne ei tule koskaan mainoksia tekstien alle, inhoan lukea sellaiselta pohjalta, enkä varmaan yksin tämän mielipiteeni kanssa.

Olet upea nainen ja tämä on ihana blogi, pus <3

56/30 | 

Hei! Olen ollut aina viime vuosiin asti melko pienirintainen, mutta siitä huolimatta en ole koskaan oikein tykännyt avonaisista kaula-aukoista. Ennenkuin sitten tapasin mieheni ja muutin tänne Pohjois-Kaliforniaan. Täällä avarat kaula-aukot ovat niin normaali asia -rintojen ja muun vartalon kokoon katsomatta- että en enää juuri kiinnitä huomiota siihen, vaikka alkuun kyllä hämmästelin. Sitäkin, miten ihan tosi rehevätkin naiset rohkenevat pukeutua niinkuin lystää; on avaraa kaula-aukkoa, minihametta, pillifarkkua ja väriä värin vieressä. Ja niin vain on käynyt, että avarat kaula-aukot ovat kuin salavihkaa löytäneet tiensä minunkin vaatekaappiini! Mies tykkää, ja kehotteleekin tuon tuosta laittamaan sen avarampi kaula-aukkoisen paidan päälle! Ja tykkään itsekin, sillä kun tyylini on usein melko poikatyttömäinen muuten, tuo kaula-aukko vähän lisää naisellisuutta olemukseen.

Suomessa porukka on kyllä aika pihalla tässä asiassa. Mikä on hullua, kun muuten ollaan olevinaan niin luontevaa, on saunakulttuuria ja viuhahteluja ja kuseskellaan joukolla porttikonkeihin vaikka kaupunkien keskustassa... ja sitten tisseistä pitää tehdä tuommoinen ihmeellinen ongelma? Muutenkin suomalaiset tuntuu ottavan ihan turhaan ongelmia siitä, miten joku muu pukeutuu/meikkaa/elää elämäänsä. Ei ihme, että maan asiat on päin seiniä, kun jengin energia menee pääasiassa sen pohtimiseen, miten joku toinen VOIKIN *tähän omavalintainen päivittelyn aihe*!

Summa Summarum, musta toi sinun kaula-aukkosi on just hyvä tuohon asukokonaisuuteen! Jos kaula-aukko olisi pienempi, menisi asu äkkiä tukkoon. Ei muuta kuin tissivako tiskiin, siskot! Jos ne miehetkin oppisivat olemaan ihmisiksi, kun kyse ei olisi enää mistään kerran elämässä nähdystä tabusta? ;)

Sini
57/30 | 

Hyvältä näytti!

Jännä oli lukea ja tajuta, että itse on alkanut nimenomaan "piilottamaan" tissinsä. En edes tiedosta milloin tämä on tapahtunut, onpahan vaan..

Kuulun näihin suht hoikkiin, mutta erittäin reiluilla rinnoilla varustettuihin ja huomio ja huomautukset on sen mukaisia. Ei päivää, etteikö joku koe oikeutetuksi huomauttaa asiasta, joten helpompaa olla sen suhteen huomaamaton. Ihan kuin nää piiloutus siihen mustaan, pieni päänteiseen paitaan. :D Eli ei muutakuin tissivakoa näkyviin!

Sanna
58/30 | 

Tissit tiskiin vaan :D Minulla on isot rinnat ja työssä kaula-aukot on vähän maltillisempia kuin vapaa-ajalla. Mutta poolopaitaa en päälle laita. Kun on muutenkin pyllykkä, niin v-aukko on se imartelevin vaihtoehto ja sitä suosinkin. Hyvät rintaliivit on A ja O.

59/30 | 

I FEEL YOU. Mun paras kaveri aina ihmettelee miksi piilottelen tissejäni "kun ne on niin isot ja siistit" mut mä oon jotenkin tosi arka asian suhteen. Ehkä just siks et ne on niin isot niin pelkään, että jos näytän vähänkin niin ne pullahtaa kokonaan ulos. :D Vähän kuin antaisi pikkusormen ja asu veisi koko kädet mutta tissiversiona.

60/30 | 

Mulla oli teini-ikäisenä suhteellisen avokaulaisia puseroita ja toppeja, koska niin oli kaikilla muillakin ja se jotenkin vaan kuului asiaan. Jossain vaiheessa tulin aremmaksi asian suhteen, ja nykyisin pidän huolen siitä, etten edes osta mitään liian paljastavaa. Minulla on ainoastaan muutama avoin juhlamekko, mutta nekin olisivat oikeasti paljastavia vain huomattavasti isopovisemmalla ihmisellä kuin minulla. En oikein tiedä, mistä peittelyhalu lähti, sillä en kuitenkaan erityisemmin paheksu avokaulaisia puseroita muilla. Yksi syy on se, etten halua osakseni vääränlaista huomiota ja toinen se, että avokaulaiset vaatteet harvoin imartelevat pienirintaisia. Saa nimittäin olla melkoiset push-upit tai todella avonainen kaula-aukko ennen kuin sieltä oikeasti näkyy rintaa eikä vain rintalasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram