Sain eilen Facebookissa vinkin kirppistapahtumasta jota ei voinut missään nimessä jättää väliin. Porilainen Rakastajat-teatteri piti tänään pihallaan ja kahviossaan kirpputorin, jossa myytiin kaikennäköistä teatterin kätköistä löytynyttä aina katsomotuoleista kukkahattuihin ja koruihin. Pinkaisin paikalle heti aamusta ennen kampaajalle suuntaamista. Keskityin paikan päällä lähinnä laukkulaatikoien ja korukasojen penkomiseen ja ai ai mihin kultasuoneen satuinkaan.

paakallosormus

Rahaa meni kaiken kaikkiaan hurjat viisi euroa ja matkaan lähti melkoinen kasa etenkin koruja. Pistän kuvat lopuista löydöistä myöhemmin, mutta nyt heti kärkeen on esiteltävä täyden huomion ansaitseva ja ehkä retein kirppislöytö pitkiin aikoihin.Yhtäaikaa niin äärettömän mauton ja mahtava nepparilla kiinnitettävä nahkainen pääkallosormus vakuutti minut välittömästi potentiaalillaan. Samassa laarissa olisi ollut pari muutakin irvistelevää hemmoa, mutta olivat peijakkaat liian suuria mihin tahansa sormeeni, joten jätin ne odottamaan parempaa kotia. Tämän ketjun kaverikseen saaneen julmurin kanssa puolestaan solmimme välittömästi saumattoman liiton.

En tiedä raskinko heittää uutta ystävääni sormesta pois moneen päivään ja aloinkin jo miettiä miltä se mahtaisi näyttää lauantaina yhdistettynä pitsimekkoon ja satiiniavokkaisiin.. ;D

Ja kuten joku jo edellisestä lauseesta saattoi tajutakin, niin kengät lauantain hääkemuja varten löytyivät. Eivät ne ole sitä mitä etsin, mutta mekkoon sopivat kuitenkin. Kompromissikengistä ja koko juhla-asusta lisää myöhemmin. Vielä kn löytäisi huomenna jonkun ihanan tukkahärpäkkeen, mutta en usko ihmeisiin. Tämä kaupunki on jo siltäkin osin koluttu viimeistä nurkkaa myöten. Onneksi kuitenkin tukalle kävi tänään näin..

tukkalattialla

Kommentit (3)

nasu86
4/3 | 

uutta tukkaa ja juhla-asua odotellessa=)

Anni
5/3 | 

Onpas reteä! Me mentiin kirppishuudeille iltapäivällä ja löysin peräti puisen pienen kaulimen jälkeläiselle. :D

6/3 | 

Nyt isku itkuraivari kateus. Tuo sormus on sairaan magee. Jos vastaavia tulee vielä eteen, osta miulle ja tuo mukana, kun tulet sotkamoon. Liian ihana.

T. Uusi sotkamolainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat