Tämän päivän kaikki energia tuli ladattua parin korttelin mittaiseen apteekkireissuun, eli sairastaminen jatkuu. Ihan suorinta tietä en kuitenkaan onnistunut palaamaan lähtöruutuun, vaan poikkesin pikaisesti Lindexin alerekeillä.

Ja ihan hyvä, että poikkesin, sillä tuo hairahdus saattoi ehkä ratkaista asupulmani ystävän 29.6. koittavia häitä ajatellen.

20130617-202936.jpg

Mekko siis löytyi Lindex Generous -osastolta ja oli -50% alessa, joten hintaa jäi 25 €. Ohuen mustan vyön kävin nappamassa Seppälästä, sillä ilman vyötä mekko A-linjaisuutensa vuoksi liian säkkimäinen ja lihotti entisestään. Vyötäröä hieman vyön avulla esiintuomalla teltta muuttuikin sitten ihan eri mekoksi.

Kengät on jo moneen kertaan nähdyt Maison Martin Margiela for H&M alelöydöt, laukuksi passaisi tuo rakas Dieselin niittipussukka ja Nousevalta Myrskyltä saadut korutkin tahtoisivat päästä juhlimaan.

Mitä sanotte näin alustavasti asua päälle pukematta, olisko tuossa potentiaalia kesähäihin asuksi?

Väri yllätti kyllä itsenikin, mutta näytti päälläni ihanan raikkaalta. Taas siis omaksutaan ihan uusia sävyjä tämän neidin vaatekaappiin.

Ps. Huomasittehan myös edellisen, vain muutamaa tuntia aiemmin julkaistun postauksen, jossa yhden morsiamen häätyyliä!

Kommentit (2)

1/2 | 

Näyttää tosi lupaavalta. Erikoinen värivalinta ja haluan pian nähdä tämän päälläsi =) Itsellänikin on tulossa ystävän häät ja voi h******* sitä mekon me4tsästystä. No onneksi löysin ja se onkin ihana <3 Myyjä kyllä vähän vinkkas et olisko liian tiukka mut sanoin piut paut ja menin kassan kautta kotia :D

2/2 | 

Aika kiva kokonaisuus. Itsekin katselin tuota mekkoa, mutta näytti sanojesi mukaan aika säkkimäisen jättimäiseltä. Onneksi on vyöt keksitty :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram