Vaikka kuinka ajattelee oman tyylinsä oleva melko yksinkertainen ja pelkistetty ja yrittää vakuutella itselleen, että kirkkaat värit ja bling bling eivät ole minun juttuni, niin välillä niitä mielitekoja ei vaan voi välttää. Kirjavat kankaat ja kirkasväriset korut näyttävät kaupassa ja toisten päällä petollisen ihanilta ja sitten palaa taas niihin tunnelmiin, kun lapsena pääsiäismunasta paljastui ihanaakin ihanempi lukemattomissa väreissä loistava helmirannekoru. (Minulla on edelleen tallella kaksi rakkainta suklaamuna rannekoruani. Olin ne saadessani ehkä 5-vuotias. Että miten niin hieman tunnesiteitä ja vaikeuksia heittää tavaraa pois?)

Koruharakan tänään kauppaan saapuneet haaremin aarteet palauttivat minut nimenomaan siihen hetkeen kun olin viisi tai korkeintaan kahdeksan. En voi lakata ihastelemasta kirkkaissa väreissä säteileviä koruja. Missä on se pelkkään mustaan pukeutuva minimalismin rakastaja nyt? En tiedä, enkä välitä. Odotan vain innolla yllätyspakettiani, jossa luokseni saapuu kenties joku näistä alla olevista ihanuuksista. Annoin tytöille vapaat kädet valita minkä korun tahtovat minulle lahjoittaa.

Mikäli paketista kuoriutuu jotain räjähtävän värikästä, aion rohkeasti uskaltautua kokeilemaan sitä kunhan vaan loput asusta on mustaa. Tai no, en mene vannomaan sen mustankaan nimeen, kesäaikaan itsehillintäni värien suhteen ei nimittäin aina toimi.  Mustat korut, etenkin tuo upea ketjukasa puolestaan sopisivat itselleni aivan saumattomasti ilman, että siihen tarvitaan eritiystä uskallusta tai kesämielentilaa. Katsotaan miten käy ja mitä postilaatikosta tupsahtaa. :)

35605_406029336165_312124686165_4288008_3081798_n

Koruharakka_haaremi

Koruharakka_haaremi

Koruharakka_haaremi

Koruharakan uutuuksiin pääset käsiksi tästä.

Kommentit (2)

Wau! Tuollainen pinki bling bling koru, pinkit korkkarit ja muuten musta asu olisi aika herkullinen yhdistelmä. =)

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram