Mainitsin jo eilen kuukausien saatossa yhä suurempiin mittoihin kasvaneesta housuhimotuksestani ja voin kertoa, että tilaan ei tippaakaan auttanut nettiputiikkien selailu. Asokselta löytyisi melkoinen läjä juurikin haaveideni mukaisia housuja ja minulla olisi vielä Koruharakan tytöiltä joululahjaksi saatu lahjakorttikin sinne tuhlattavaksi, mutta on kai sitä nyt taas saatava mukava pikku muistutus omasta ympärysmitastaan.

havehousuja

Vasemman puoleiset houkuttelevan rennot  housut Vilan ja oikealla puolestaan Vero Modan versio minua innostavista lahkeista ja haarasta. Molemmat toivottaisin ilolla tervetulleeksi vaatekaappiani piristämään, mutta valitettavasti minun ahterini ei mahdu siihen kokoskaalaan johon sopivia ihmisiä Bestseller vaatettaa.

Niinpä siis hetken aikaa soimaan itseäni monella masentavalla suurta eläintä kuvaavalla nimityksellä kunnes taas muistan, että minä en ole väärän kokoinen noihin housuin, vaan housut ovat väärän kokoisia minulle. Kyllä vielä löytyy sekin kauppa joka arvostaa minunkin ahteriani. Haaveilu siis jatkukoon.

Kommentit (7)

iins
8/7 | 

Vilan liikkeistä löytyy tosi kivan mallisia haaremi housuja tällä hetkellä , kannattaa käydä kattomassa ! ;)

iins
9/7 | 

hups en lukenut loppun tuota postausta:D , kyllä sieltä pitäisi löytyä ihan L ja Xl kokosiakin :))

käyttäjä-11858
Liittynyt5.4.2015
11/7 | 

Älä huoli. Omasta mielestäni en ole nähnyt yhtään ihmistä,jota haaremihousut pukevat. No, ehkä jossain vanhassa leffassa haaremin pääeunukkia, mutta hänellä onkin hyvä syy pitää moisia kapistuksia :)

m
13/7 | 

Itse poistin Monkista hetken mielijohteesta harmaat lököhousut. Ei ehkä noin haaremit, mutta kyllä nekin saa lököttämään, jos ei vyötärönauhaa vedä ihan ylös asti. Ja se onkin sitten se paras juttu, nimittäin vyötärönauha on pelkkä joustava kuminauhahenkinen ratkaisu - mahtuu päälle myös huonoina päivinä eikä purista. (ale-hintakin lohdutti, 8e :) )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram