Oletko huomenna Porissa tai lähiseudulla? Onko häähommat ajankohtaisiaa? Jos vastasit kyllä molempiin kysymyksiin, niin suosittelen lämpimästi saapumaan huomenna Porin häämessuille Pripoliin (osoite: Tiedepuisto 4). Ovet ovat avoinna klo 12-18. Liput 8 €.

Reilun viidenkymmenen näytteilleasettajan joukossa on tietenkin myös mun duunipaikkani, eli Vida Studio. Minut voi siis bongata sieltä pinkki paita päällä esittelemässä tuotoksiani ja höpöttelemässä hääkuvauksesta. Myös uuteen kuvaajaamme Stenroosin Nellyyn pääsee tutustumaan saapumalla paikalle. (Nellyhän on nykyään myös mun viralinen asukuvaaja!)

Tulkaa ihmeessä moikkaamaan, jos paikalle satutte!

20130126-185214.jpg

20130126-185235.jpg

Minulle tulee jonkin verran yhteydenottoja valokuvausasioissa myös ihmisiltä, jotka tietävät minut tämän blogin kautta. Yleisin kysymys on, että kuvaanko muualla päin Suomea kuin täällä Satakunnassa. Ja vastaus on, että toki kuvaan ihan missä päin maata tahansa, mutta silloin matkakuluista tulee tietenkin lisää kustannuksia asiakkaalle sen mukaan kuinka kauas kameroineni lähden. Mutta mikäli on jotain kuvausasioihin liittyvää mielessä, niin sähköpostia voi laittaa osoitteeseen veera.korhonen(at)vidastudio.fi.

Kommentit (2)

Gwen
3/2 | 

Googlettelin eka tuota osoitetta monta tuntia että pääsin edes johonkin selkoon missä päin se on. Liian kaukana keskustasta, ei jaksa lähteäxD

4/2 | 

Tulihan sitä Porissa oltua sekä la että su. Lauantaina häissä ja sunnuntaina sellaisessa krapulassa, että häämessut eivät olisi oikein olleet hyväksi. :D Piti päästä mahdollisimman nopeasti kotiin pitserian kautta. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram