Uskaltauduin eilen Häämessuille Helsingissä siitä huolimatta, että Nelliina pelotteli etten välttämättä halua enää lainkaan naimisiin sen hulabaloon jälkeen. Koska olen töiden puolesta käynyt jo useammankin kerran näissä bridezilla-tapahtumissa tiesin kuitenkin mitä odottaa. Mutta täytyy sanoa, että Nelliinan sanoissa oli rutkasti perää, ja itsellenikin tuli kyllä melkoisia vastareaktioita, niin hörhellystä ja humpuukia oli tapahtuma täynnä. Jotenkin ei ihan tuntunut omalta siellä monikaan juttu.

Mutta eräs pieni yksityiskohta kiinnitti positiivisesti minunkin huomioni hääpukunäytöksessä! Vai mitä sanotte tästä kenkävalinnasta? Vaikka en henkilökohtaisesti tuosta puvusta innostukaan, niin täytyy silti sanoa, että aika toimiva kokonaisuus.

haamessut-bikerit1

haamessut-bikerit2

haamessut-bikerit3

Itse juuri viimeksi perjantaina vaihdoin bileissä korkokengät kesken illan bikereihin, kun päkiöillä tuli mitta täyteen. Mistä siis tietää vaikka samat lempikengät eksyisivät jalkaan myös jossain vaiheessa hääpäiväaä. Pitäisiköhän valita puku niin, että siihen passaa sulavasti myös prätkäsaappaat? :D

Tein muuten nyt tuonne uuden kategorian nimeltä "Häähommia", jos näitä kyseiseen aihepiiriin liittyviä juttuja alkaa tännekin tipahdella. Nyt ainakin on tulossa hieman lisää kuvia tuosta hääpukunäytöksestä, vaikka en sitä ehtinyt kokonaan katsomaankaan. Itseä ne perinteiset puvut eivät kiinnosta, mutta kenties siellä ruudun toisella puolella on joku joka haluaa niitäkin katsella.

Kommentit (27)

Jenni
30/27 | 

Jos oltaisiin menty 31.12.2010 naimisiin kirkossa olisin taatusti tehnyt sen jossain "ei- kermakakkua kiitos"- virityksessä.

Maistraatissa pääsi ah nii paljon helpommalla, ja silti oli pukeutunut olo =)

Veera
31/27 | 

joo, mulle ei tule kermakakkua. eikä mitään kokovalkoista ylipäätään. En halua tuntea olevani naamiaisissa omien häideni sijaan. :D

32/27 | 

Itse haluan (sitten joskus kun aika koittaa *huoh*) juurikin melko perinteisen kermakakun, mutta olen jo jonkin aikaa sitten päättänyt että helman alle on saatava pilkottamaan valkoiset nahkaiset converse acousticit ^^

Veera
33/27 | 

oi! Ihan loistava kenkävalinta! Jaksaa hyvin koko päivän ja tuovat vähän persoonallisuutta peliin. :)

34/27 | 

Uh, itse en KOSKAAN laittaisi häihini tuollaisia kenkiä, mutta makunsa kullakin :) Innolla odotan häitäsi ja kaikkea niiden valmisteluun liittyvää :) Joko päivä on päätetty? ;>

hheini
35/27 | 

Meinasin juuri myös tulla kysäsemään, että joko on päivä päätetty kun häähehkutuksia on ilmeisesti tulossa lisääkin? ;)

Veera
36/27 | 

ei ole päivää vielä lyöty lukkoon mutta ensi vuoden kesällä viimeistään pitäisi olla h-hetki.

37/27 | 

Mä kuljen bileistä bileisiin rakkaissa bikereissani, mutta häihin en ollut ajatellut niitä laittavani :D Jos joskus tie vie alttarille, pitäisikö laittaa harkintaan, ainakin jatkoille...

Veera
38/27 | 

en minäkään saappaissa ihan alttarille astelisi, koska olen kuitenkin myös korkokenkätyttö, mutta jatkomeininkeihin sun muuhun vapaampaan osioon voisin tosiaan vetää kengistä mukavimmat. :)

39/27 | 

Mulla oli mustahopeiset Parikan korkkarit kun kaikki hääkengät oli ankeita. Mekossakin oli tosin mustapunasta skottiruutua ja takana pääkalloja :D Kantsii teettää puku niin saa parhaan.

40/27 | 

Mulla oli mustavalkoiset Parikat. :) Tosin pukukin oli polvimittainen, joten eivät menneet "hukkaan" pitkän helman alla piilossa vaan olivat tärkeä ja oleellinen osa pukeutumista.

Veera
41/27 | 

joo hyvin todennäköistä on että teetän puvun, olen kaikki tärkeimmät mekkoni suunnitellut itse. :)

Veera
43/27 | 

kiitos linkistä! Pitää tutustua ajan kanssa tarkemmin, mutta nyt jo löysin mahtavia ideoita esim. kutsuihin ym. :)

44/27 | 

En nyt noista kengistä ehkä niin hääkenkinä perustaisi, mutta toi mekko olis aivan ihana! Tosin ehkä ottaisin sen kokonaan valkoisena, etten sekottuisi vieraisiin vaan näyttäisin morsiammelta.

Veera
45/27 | 

minä en ole kyllä koskaan ajatellut, että voisin sekoittua vieraisiin jos en pukeudu valkoisiin tai että pitäis näyttää jotenkin kirjaimellisesti morsiamelta.

Eiköhän ne vieraat mut tunnista ihan naamastakin. :)

46/27 | 

eihän niitä sieltä helman alta kukaa nää! olettaen että se helma on sellainen pitkä :)

Veera
47/27 | 

olen päättänyt tasan kaksi asiaa tähän mennessä, puku ei tule olemaan valkoinen eikä pitkä. :D

48/27 | 

Aah, mun mielestä toi koko asu on tosi makea! Tosin ehkä itse vihkimistilaisuuteen liian raisu -varsinkin kun kummankin puolen sukulaiset on melko konservatiivisia pukeutumisen suhteen yleensäkin. Pitää kai itsekin ensi vuonna lähteä tuonne messuille, mulla on aika homma: ainakin kolme eri pukua tulisi hankkia (turkkilaiseen tapaan kolmepäiväiset häät tulossa...HUH!).

Veera
49/27 | 

Kolme pukua olis mahtavaa! Ei tarttis tehdä kompromissia vaan vois ottaa monta kivaa! :D

Ville
50/27 | 

Muista sitten kaikki mahdolliset hörsötykset, pitsit, glitterit ja paljetit jo kutsujen suunnitteluvaiheessa. Messuilla oli myös siluettitaiteilija joka varmaan vois leikata teidän kuvat siihen kutsuun. Voit sitten kimalteilla reunustaa ja korostaa niitä....

Pukua ajatellen olin yhdellä kukkakauppiaalla ihan siinä meidän vieressä näkevinäni sellaisen ihanan pinkin kimallemekon. Jotenkin sun tyyliä ehkä. Hiuksiin pitää laittaa runsaasti jatkoja, että saadaan sellaiset vahvat ja kauniit kiharat. Siis paljon, todella paljon kiharoita. Meikkinä tietysti paljon pinkkiä ja lilaa ja finnin yllättäessä todella vaaleaa korostusväriä siihen päälle että varmasti näkyy kuvassa. Josta puheenollen. Mun mielestä teille ehkä sopisi sellainen todella perinteinen ja romanttissävytteinen auringonlaskua ja silmiin katsomista herkkä hymy huulilla...

Tai jotain... ;-D

Veera
51/27 | 

voi ville! voinko mä palkata sut mun hääsuunnittelijaksi!? Tulis niin hitit bileet ettei ikinä! :D Noi silhuetit kuulostaa just ihanalta!

Ja tietenkin sä sit myös meikkaat mut. Lupaat vaan käyttää sit sitälilaa mitä sovittiin.

mä olen tosiaan miettinyt että tukkaa täytyy kasvattaa varmaankin senveran, että saadaan just ja just kiinni sellainen mahdollisimman pitkä tekohiuslisäke. Mielellään vähän eri sävyä kuin oma tukka. Pinkki kimalle kuulostaa hyvältä, mut vaan jos siihen saa perserusetin. :D

Se ihme tökötti muuten tehos, se kauhea finni oli jo tänä aamuna yli puolet pienempi! Sä oot parempi kuin david copperfield!

Ville
52/27 | 

Tietenkin mä oon.. =)

Mut mä olin ihan täysin unohtanut ton perserusetin!!!!!!! Siis sellanen pitää ihan ehdottomasti saada siihen. Ei ne ole häät eikä mitkään ilman perserusettia. Voi tietty olla et sit pitää se tyyli jättää siitä pois mutta kokeillaan nyt silti...

Ja siis kiitos kutsusta, ehdottomasti ryhdyn sun hääsuunnittelijaksi. Ilomielin =D

Ville
54/27 | 

No ei varmaan ainakaan suurin osa messuvieraista... Auts, toi oli rumasti sanottu... =/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram