Ihana, ihana, ihana viikonloppu osaksi takana ja onneksi vielä hetken aikaa meneillään. Pitkästä aikaa pystyin tekemään ihan mitä itse tahdon ja mieleen juolahtaa ilman, että kalenterissa olisi kummitellut jotakin päivätyöstä vapaille päiville ymppäämiäni omia töitä. Vapaat lähti heti rennosti käyntiin, kun työkaveri tuli perjantaina työpäivän päätteeksi kysymään, että "tuutko juomaan meille olutta. Tai jos et juo olutta, niin skumppaakin on?". Ehkä otin, ehkä en.

Eilen mahtavuusviikonloppu jatkui Helsingissä, jonne saavuin sillä ajatuksella, että tänään sunnuntaina näen pitkästä aikaa Iinaa ja Nöppis-vauvaa. Käytin kuitenkin tilanteen hyväkseni ja varasin itselleni hotellihuoneen ja tulin kaupunkiin jo eilen ja vietin ihan vaan aikaa itsekseni ja nautin hotellielämästä. Iltapäivä kului mukavasti mm. Siivouspäivän puistokirppiksellä kierrellen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamulla sitten saatiin vanha blogimimmiporukka kasaan, kun Iina, Jonna ja Salla saapuivat mun hotellille aamiaistreffien merkeissä. Enpä edes muista koska ollaan viimeksi oltu tuolla remmillä kokonaan koolla, joten kiva että saatiin tällaiset treffit aikaiseksi.

Sokos Hotelli Aleksanterin valoisat ja värikkäät aulatilat kannustivat vielä syömisen jälkeen asukuvailuun, joten sain Iinan avulla yhden eilisistä kirppislöydöistä heti ikuistettua osana asuani.


housut-S.T.I./pusero-Kaiio, Sokos/laukku-H&M/kengät-Bianco, 2nd hand/kaulakoru-Greenika /rannekoru-Syster P (saatu)/korvikset-Kalevala

Minähän kerroin ostaneeni nuo S.TI.n housut ennenkaikkea työkäyttöön. No, voin kertoo, että ovat olleet jalassa siitä lähtien niin töissä kuin vapaallakin. Ja samoilla mukavuuspöksyillä oli siis  luonnollista lähteä parin päivän reissullekin. Lähdin matkaan kenkien puolestakin hieman enempi mukavuus edellä valituilla tossuilla, mutta aamulla piti saada jalkaan eiliseltä kirppikseltä löytämäni kauniit sandaalit. Nahkaiset Biancon kiilakorkosandaalit olivat niin sisä- kuin ulkopohjiensa kunnon perusteella olleet hyvin vähällä käytöllä, joten 10 € näistä kesäkaunottarista oli todella pieni summa. Hotellin sisätiloja pidemmälle en kengillä tänään vielä sateen vuoksi viitsinyt lähteä, mutta kai se kesä sieltä oikeasti kohta tulee.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olin vielä muutama vuosi sitten 99% hopeakorujen käyttäjä ja kullan sävy tuntui itselle ihan vieraalta. Nyt onkin sitten selkeästi kelkka kääntynyt. Luulen, että yksi suurin syy asiaan on hiusten sävyn muuttuminen pikku hiljaa pehmeämmäksi ja lämpimämmäksi. Nykyiseen melko luonnollisen hiusvärini myötä huomaan tykästyväni pehmeämpiin ja lämpimämpiin sävyihin kuin tukkani ollessa tummimmillan.

Tänään Tallinnasta ostamani Greenikan kaulakoru sai kaverikseen Kalevalan melko huomaamattomat Jive-korvakorut ja muutama viikko sitten saamani ruotsalaisen Syster P -nimisen korumerkin hennon sulkakoristeisen rannerenkaan. Valitsin itse asiassa tuon rannerenkaan ihan sillä ajatuksella, että mietin sen olevan kiva kaveri tuolle kaulariipukselle ja olin ihan oikeassa.

Jottei kullankimalluksesta varmasti olisi pula, nappasin käteeni vielä H&M:ltä kympillä löytyneen paperinarusta tehdyn pikkulaukun. 


Tämä loistava vapaa viikonloppu jatkuu edelleen täällä Iinan ja Nöppis-vauvan seurassa ja illalla siirryn vielä hyvästelemään Jonnan luokse hyvästelemään hänen asuntonsa ja viettämään viimeisen yön siinä osoitteessa. Samassa kämpässä olen ehtinyt viettää huikeita hetkiä niin Jonnan  kuin siellä välillä asuneen Iinankin kanssa ja kyseinen katu ehti viime vuosien aikana muodostua itselleni ns. Helsingin kotikaduksi, joten ilmassa on pientä haikeutta.

Aamulla sitten bussin nokka kohti Tamperetta ja edessä on vihdoin se jo muutaman viikon ajan stressaamani ammattitutkinnon loppunäyttö. Wish me luck! PS. Huolimatta ootsikon aiheuttamista mielleyhtymistä, Israelin Golden Boy ei kuulunut omiin suosikkeihini. :D Omat lempparini olivat Viron Goodbye to Yesterday ja Belgian Rhytm Inside. 

Kommentit (2)

Kapustus
3/2 | 

Noi kengät on aivan täydelliset! <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat