Kullan kimatelu on kiehtonut minua viime aikoina siinä määrin, että paljettiunelmat ovat päässeet päälle kekkeröinnin lisäksi myös työntäyteisiin arkipäiviin. Pari viikkoa sitten paljettitoppi sai parikseen viininpunaiset farkut ja viime viikolla puolestaan studiolla välkkyi diskopallon lailla kultainen blingbling-hame.

Koska puhtaita mustia sukkahousuja ei tuona aamuna sattunut mistään käteen, niin sujautin kinttuni vahvaan violettiin. Mutta eipä ne hassummalta näyttäneet nuokaan. En kyllä muista koska viimeksi olisin käyttänyt värillisiä sukkahousuja.. en ainakaan pariin vuoteen. Mutta jostain niitä on silti vaatekaappiin eksynyt. Omituista.

Kimaltelun tuomaa juhlavuutta piti sitten oman mielenrauhan vuoksi hieman hillitä ja sitä tehtävää pääsivät hoitamaan Vagabondin ihanasti röntsät mokkasaappaat. Ja aika hyvin ne kesken päivän neuletakista löytämäni reiätkin pitivät kokonaisuuden sopivan kasuaalina. :D

Ennen kuin lähden tarpomaan studiolta kotiin tuolla lumikinoksissa, niin vinkaan vielä kivasta kilpailusta johon kannattaa osallistua mikäli tämä talvi alkaa jo tympiä. Vaikka itselläni onkin jo ensi viikolla kiva kaupunkiloma tiedossa, niin haaveilen jo seuraavasta reissusta ja se saisi mielellään suuntautua johonkin lämpimälle rannalle. Rantapallo-sivustolla on parhaillaan käynnissä kilpailu, josta voi voittaa matkan Turkkiin! Kelpais ainakin mulle ja veikkaan että monelle muullekin.

 

Kommentit (5)

aurora
6/5 | 

Oi, oot upea ja tämä kokonaisuus on todella tyylikäs ja sopii sinulle!

9/5 | 

Kiitos kovasti! onneksi muut ihmiset ei katso samalla kriittisyydellä kuin itse. :D

10/5 | 

Ihania kuvia ja oli mahtavaa löytää blogisi! Olen itse isompi nainen ja kaikki alkoi oikeista alusvaatteista ja nyt tinkimätön vaatteista. Mahtava nähdä jollain muulla sama ajatus että ei kannata miettiä mitä haluaa peittää vaan mitä korostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram