Eilisistä asukuvista ei kauheasti saanut selvää uusista farkuistani, joten nappasin Lindexin verkkokaupasta vielä pari kuvaa joista näkyy mainitsemani niittikoristeet ja vyötärön korkeus.

Ylärivissä siis minun ostamat farkut edestä ja takaa. Otin koon 46, mutta jos liikkeessä olisi ollut jäljellä kokoa 44, olisin varmaan testannut sitäkin. Tuo koko 46 nimittäin meni päälle ihan ilman minkäänmoista venyttelyä ja koska farkut aina venyvät käytössä, olisi 44 kokoiset saattaneet olla hieman napakammat ja ihan käypäiset myöskin.

Itse päädyin nyt noihin mustiin, mutta Generous-mallistosta löytyi parit muutkin ihan varteenotettavan näköiset pöksyt. Noita perussinisiä vetoketjulahkeisia pillejä voisi harkita ihan vakavasti, kun näyttäisivät olevan malliltaan näiden hyväksi jo havaittujen niittifarkkujen kaltaiset.

Myös nuo mustat vahapintaiset housut ovat kovasti sen näköiset, että voisivat kuulua minun vaatekaappiini. Mutta se kyllä saattaa johtua siitä, että minulla taitaa olla jo paritkin samanoloiset, joten ne minä jätän ehkä tällä kertaa suosiolla kauppaan.

Mutta jos siis joku muu 44-> kokoinen kaipailee kivoja farkkuja, niin kannattaa tarkastaa lähimmän Lindexin tarjonta!

PSST! Vielä tämä ilta aikaa osallistua Changen lahjakorttien arvontaan!

Kommentit (1)

2/1 | 

Aivan loistavat farkut, tälle pylleröiselle läti kotiin kokoa 44 olevat niittifarkut. Ja kivat ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017