Olen suurten hopeisten rannerenkaiden ystävä. Masiivinen, näyttävä ja himmeästi kiiltävä panssari ranteessa on usein ainoa koru jonka korvakorujen lisäksi tarvitsen. Suuri pala hopean hohtoa ranteessa antaa kokomustaan asuun  juuri sen pienen kirkastuksen jota kaivataan. Kuvailujen mukaisia rannekoruja minulta löytyy jo esimerkiksi häissäkin ranteessani nähty Weckströmin suunnittelema koru sekä viime kesän Budapestin reissulta hankittu kaunotar.

Selailin eilen Etsyä ja bongasin jotakin sellaista mikä ehdottomasti kuuluisi juuri minun ranteeseeni. Katsokaa näitä särmikkäitä ja upeita luomuksia! Noista tulee mieleen robotit ja avaruussukkulat ja metallityöpajojen meteli.

kamera rannekoru

Ja kuka jo arvasi mistä ne on tehty. Olen jo aiemminkin kirjoittanut Etsystä löytyneistä koruista jotka on valmistettu vanhojen kameroiden osista. Silloin ihastelin mm. mustia objektiivin tarkennusrenkaasta tehtyjä rannekoruja ja salamakenkäkorvakoruja. Mutta nyt herra Ibwatson oli lisännyt myyntiin nämä vieläkin pahemmin minua kutkuttavat rannerenkaat. Muistin taas mainita murulleni, että tässä olisi vallan oiva lahja minulle sitten kun vihdoin saan kesken olevan tutkintoni suoritettua loppuun. Upea kameranosa ranteeseen killumaan, se olisi mitä mahtavin "muistomerkki" rankan uurastuksen päättymisestä. (ne oikeasti mitään pääty, ajattelin jatkaa valokuvaajan ammattitutkintoon. :D)  Mutta hetken aikaa sana vielä haaveilla, sillä edessä on vielä kolme näyttökoetta ennen kuin homma on selvä. Katsotaan muistetaanko tätä toivettani enää joulukuussa. :)

Osuvatko nämä kenenkään muun estetiikan hermoon?

PS. Blogipostauksien perään on nyt lisätty Facebookin tykkää/suosittele-nappula. Nappulaa painamalla saa linkitettyä suosittelemansa blogipostauksen omaan naamakirja-profiiliinsa.

Kommentit (6)

Hemuli
7/6 | 

Moikka!

Selailin postauksiasi taakse päin yrittäen etsiä mainitsemaasi Budapestin matkapostausta. En semmoista löytänyt, ootko edes tehnyt semmoista koskaan? Olisin mielenkiinnolla lukenut siitä, sillä ollaan avomiehen kanssa menossa sinne elokuun lopulla viideksi päiväksi. Parhaimmat shoppailupaikat? What to do, what to see? VInkkejä ;)

Veera
9/6 | 

jees mammahan sen jo tuossa vinkkaskin. Eli syyskuu 2009 postauksista löytyy. Se on ihana paikka. Kylpyläkäyntiä suosittelen ainakin!

Hemuli
10/6 | 

Kiitos kaunis, en ymmärrä miksen sitä itse löytänyt :(

11/6 | 

Et kai säkin. Toi nappula näyttää aika oudolta blogeissa. En tykkää. Jotenki tuli sellanen olo että kaikki vaan yrittää saada kamalasti näkyvyyttä tuolla namiskuukkelilla.. Kiva koru on, just olis sun näkönenki:)

12/6 | 

Koru on todella kaunis! Mulla on hakusessa hopeinen, massiivinen rannekoru, mutta olen yksinkertaisesti unohtanut koko projektin, ehkä saan tästä hyvän muistutuksen itselleni, että niitä rannekoruja voisi yrittää pitää silmällä, aina silloin tällöin, jos sopiva yksilö osuisi joskus eteen :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat