Tajusin viime viikolla laukkua Berliiniin pakatessa, että tuo minun mahtava hapsumekkoni on jäänyt aivan liian vähälle käytölle. Viimeksi mekko pääsi kekkeröimään viime marraskuussa pidetyissä Re:fashionin kemuissa ja sen jälkeen se on raukka itkeskellyt pimeässä kaapissa. Nyt kuitenkin muistin taas miten upeasta koltusta on kyse ja vein sen Berliiniin bilettämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Ellos, La Redoute/kengät-Vagabond/laukku-Global Accessories

Hieman on ämmä jo elähtäneen näköinen näissä yöllä kemuista palatessa otetuissa kuvissa. Torstai-illan kemuissa juhistettiin tosiaan Alcatelin uusia tuotteita ja bileiden tunnelmasta vastasi hittinikkari Avicii. Vaikkei ihan ominta musiikkia olekaan, niin kyllä tuli tanssittua, joten sanoisin, että näiden kuvienkin hehkeä olemus on ihan vaan puhtaan hauskanpidon tuotetta. Kuvia itse kemuistakin odottaa tuossa julkaisemistaan, mutta ne sitten omassa postauksessaan.

Nyt kun taas muistin miten loistava tuo hapsumekko onkaan, tahtoisin äkkiä taas jotkut uudet kivat kekkerit missä sitä ulkoiluttaa. Mis on bileet?!?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä missä viime viikko meni töissä ja reissussa, niin tällä viikolla sitten otetaankin astetta rauhallisemmin flunssan kaadettua mut petiin. Tänään piti kuitenkin sen verran kasata voimia, että raahauduin mm. Maikun kampaamotuoliin kaunistettavaksi. Instaan ehdin jo yhden kuvan uudesta tukasta heittää, mutta kuvailen sen pian paremmin tänne blogiin.

Huominen olisi vielä aikaa levätä ja toipua, mutta torstaina on taas suunnattava työpalaverien merkeissä Helsinkiin ja sitten on taas kuvausduunejakin muutamaksi päiväksi. Nyt siis kaikki peukut pystyyn ja jäniksenkäpälät tanaan, että flunssani ymmärtää vierailunsa olevan päätöksessä.

Kommentit (2)

3/2 | 

Ihana mekko! Ehdottomasti etenkin pikkujoulukauteen sopiva kaunotar!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat