Mulla on tämä viikko taas töitä Satakunnan Kansassa ja jo heti eka keikka muistutti jälleen miksi mä rakastan työtäni. Olin kuvaamassa sotaveteraanien kuoron harjoituksia ja he halusivat laulaa minulle (päivänsäteelle, kuten kuoronjohtaja asian ilmaisi) "sen hienoimman laulun". Herrat nousivat seisomaan ja kajauttivat ilmoille Finlandia -hymnin. Juuri kun totesin kuin ihmeen kaupalla selvinneeni tuosta koskettavasta esityksestä silmä kuivana, jatkoi kuoro Veteraanin iltahuudolla. Siinä minä sitten kuvasin ja koitin pidätellä silmää kuivana kaiken liikutukseni keskellä (huonolla menestyksellä). Ne on nämä yllättävät kohtaamiset ja niistä poikivat tunteet se syy, miksi rakastan tätä työtä.  

Mutta ei se pelkästään kyynelten pidättelyksi tuo keikka mennyt, vaan riitti siellä paljon nauruakin. Ne on kuulkaa ne ikämiehet melkoisia poikia flirttailemaan! Hurmasivat mut siinä määrin, että lupauduin kuvaajaksi kuoron juhlakonserttiin ensi kuussa ja hintalapuksi pistin summan "hyvä mieli". Tuli niitä Veteraanin Iltahuudon sanoja kuunnellessa sellainen fiilis, että voisin koittaa antaa edes jotain takaisin.

Maanantain tunnekarttaan mahtui myös iloista yllättyneisyyttä. Sain nimittäin mammalta kivan postipaketin. Tiesin kyllä jo etukäteen, mitä paketti sisältää, mutta piti jännittää onko se sopiva, tuo Sakin rotsi nimittäin. Äiti oli löytänyt osaksi nahkaa, osaksi trikooneulosta olevan takin kotiseudultani -50% hintalappu hihassaan ja arveli sen osuvan tyttären makuun. Ja hyvinhän se mamma lapsensa tuntee!

farkut-H&M Mama/pusero-Lindex/rotsi-Saki

Ihana, ihana ihana! Joustavaa ja pehmeää trikoota löytyy hihojen alaosien ja kylkien lisäksi myös takin selästä. Hirmuisen mukavalta vaatteelta vaikutti tuossa ensisovitusten perusteella. 

Rotsin lisäksi paketista löytyi myös jotain minkä "tarpeesta" kirjoittelin täälläkin viime viikolla, nimittäin kreppirauta! Se taitaa olla kulkaa niin, että mitä ei meidän mammalta löydy, sitä ei tarvita. :D

Kommentit (7)

Vierailija
8/7 | 

Ihana postaus!<3 ihanat veteraanit! Voin vaan kuvitella ton tilanteen ku ne laulaa... Ihanaa että menet kuvaamaan heitä!!

Kivimäen Jenni
9/7 | 

Voi apua, mulla olis kyllä lähtenyt sellasetkin huutoitkut ilmoille, ettei veteraanien laulusta saati kuvaamisesta olisi tullut mitään. :') Ihana tilaisuus päästä tuollaiselle kuvauskeikalle! :) Rotsi on myös hyvä! Äkkiä tutkimaan, mistä noita löytyisi. :)

Vierailija
10/7 | 

Koitan täällä tehdä töitä Veteraanin iltahuutoa kuunnellessani, ja itkuahan tässä pukkaa. Suuri kiitollisuus.

Tuija
11/7 | 

Mulla tuli tippa linssiin jo sun tekstiä lukiessa. Hieno hintalappu kuvauskeikalla :)

Ja ihana tuollainen äiti <3

Pia
12/7 | 

Oi - täällähän tuli kyynel pelkästä lukemisesta! :) Hieno tilaisuus ja upea sinä kun lupauduit heille kuvaajaksi!!

Ihana takki - itsekin ostin Sakin takin ja tykkään tykkään tykkään :)

susa
13/7 | 

Mistä tota takkia voi ostaa?!!! Kävin Sakin sivustoilla, mutta ei siellä ollut tuota mallia...

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/7 | 

Hankala sanoa löytyykö enää koska oli tosiaan alessa, eli jotain mennyttä mallistoa. Mutta Sokokselta on tämä yksilö hankittu, eli lähinmän Sokoksen alerekki kannattaa käydä varulta ratsaamassa

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram