-Yhteistyössä Fashionstore- 

Muoti-/tyyliblogeja ahkerasti lukevat ovat varmasti ainakin joskus törmänneet merkkiin nimeltä Liu Jo ja etenkin sen farkkuihin. Itse olin tottunut näkemään Liu Jon farkkuja  monilla bloggaavilla ystävilläni ja etenkin Iina ja Jonna olivat useamman kerran kehuneet Botton Upien vaikutusta takalistoilleen.

Sen kummemmin en kuitenkaan koskaan henkilökohtaisesti kyseisestä merkistä kiinnostunut kavereiden hihkumisesta huolimatta, sillä luokittelin merkin sen kummemmin selvää ottamatta kategoriaan "ihan tasan koot loppuu viimeistään tuumakokoon 30"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on melkoiset angstit useimpia farkkumerkkejä kohtaan, sillä poikkeuksetta olen joutunut törmäämään siihen totuuteen, että kaltaiselleni pyllerölle farkut löytyvät lähinnä vaateketjujen läskimallistoista, mutta nimenomaan farkuista tunnetut merkit saa suosiolla ohittaa.

En muista miten se keskustelu sitten alkoi, mutta Iina alkoi inttämään mulle, että ihan varmasti löytyy mullekin mahtuvat Liu Jo:t ja mä tietenkin viittasin vaan kinttaalla ja sanoin, että niin varmaan. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No kesällä se sitten yhtenä päivänä tuli kassin kanssa ja sanoin Fashionstoren tyyppien lähettäneen sen mukana mulle parit farkut sovitukseen. Ja kuinka ollakaan nämä 33-tuumaiset leveälahkeiset pöksyt menivät mulle jalkaan ihan ongelmitta.

Pikkuinen ongelma esiintyy kyllä tuolla lahkeissa, kuten huomaatte, niin farkut on mulle ihan hurjasti liian pitkät mun korkeista kiilakoroista huolimatta. Nämä kuvat onkin otettu heinäkuun alussa ja vein housut juuri jokin aika sitten ompelijalle lyhennettäviksi, eli kuvia sopivammalla lahkeenpituudella luvassa kunhan saan aikaiseksi hakea farkut kotiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En pidä itseäni mitenkään erityisen herkkuperseenä, mutta kyllä nämä Bottom upit siinä määrin loistavasti sijoiteltujen taskujensa ansiosta munkin ahterille passaa, ettei lainkaan hävetä tarvitse.

Tuolta FAshionstoren nettikaupasta löytyy muutamia malleja tuumakokoon 32" saakka, esim. tämä leveälahkeinen Beat-malli löytyy nyt syksyn uutuuksista vähän eri pesulla TÄÄLTÄ. 

Tuumakoossa 33" puolestaan löytyy malli, jota itse haluan ehdottomasti päästä joskus sovittamaan, nimittäin todella korkealla vyötäröllä ja kapealla lahkeella varustettu Rampy High Waist. Kuten olen jo usein aiemminkin todennut, niin mitä korkeampi vyötärö, sitä parempi tällaiselle vararenkaan omistajalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut-Liu Jo (saatu)/neule-Zara/kiilakorkosandaalit-Diesel/laukku-Roomasta/aurinkolasit-Dolce & Gabbana (saatu)

Mitä noihin kokoihin tulee, niin Fashionstorelta kerrottiin, että tuolla nettikaupassa heillä on enemmän pienempiä kokoja, mutta heidän tukkuasiakkailleen ympäri Suomen menee kyllä myös näitä isompiakin kokoja. Joten nyt, kun on todettu, että Liu Jo ei ole pelkästään hoikille teinitytöille suunnattu merkki farkkujen suhteen, niin rohkeasti vaan muutkin pylleröt kyselemään kokoja, jos satutte kyseistä merkkiä kaupassa bongaamaan.

Kuten jo tuolla aiemmin tekstissä mainitsin, niin sain Fashionstorelta kahdet farkut. Niistä toisista ei valitettavasti ole vielä kuvamateriaalia olemassa. Iina pakotti minut kiskomaan jalkaani myös nuo 32-tuumaiset vaaleat pillit mun vastusteluista huolimatta. Neiti kertoi venyttäneensä omien farkkujensa vyötärönauhaan survomalla selkäpuolelle hiuslakkapullo ja parikin. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä mä sitten makasin selälläni Iinuskan lattialla, kiskoin vatsaa sisään ja kiskoin vetoketjua ylös ystävän nauraessa vierellä. Harmitti kuulema kovasti, ettei ottanut tuota tuskan hetkeä videolle. Thank God, se ei sitä tajunnut!

Mua kuitenkin siis vakuutettiin, niin kuin farkkujen kohdalla aina, että ne ei saa uutena mennä helposti päälle, joten koska sain napin kiinni, tulee niistä kuulema vielä sopivat minulle, kun vaan maltan venytellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No, vielä ei olla siinä tilanteessa, että käyttäisin noita hirvittävän muffin topin esiin tuovia makkarankuoria julkisesti, mutta mikäli Iinan väittämät pitävät paikkaansa ja ne tosiaan venyvät niin paljon kuin neiti minulle uskotteli, niin eiköhän nekin vielä täällä nähdä.

Mutta näin siis taas yksi ennakkoluulo jyrättiin, tälle pyllerölle löytyy farkkuja muualtakin kuin Lindexin läskiosastolta!

Jos Liu Jon farkut kiinnostaa, niin Fashionstoren valikoiman pääsee kurkkimaan TÄÄLTÄ.

PS. Enpä hetki sitten uskonut, että mun kaapista tulis taas löytymään leveälahkeiset farkut, mut niin vaan olen alkanut noillekin lämpeämään ja tiedän niiden näyttävän mahtavilta, kun lahkeet ovat oikean mittaiset. Lisää kuvia luvassa toivottavasti pian!

Kommentit (17)

20/17 | 

Ai niillä on isompiakin kokoja? Okei, täytyy pitää tämä mielessä. Olen aidosti ajatellut, että ei niillä ole kun ei ole muillakaan :D

Ovat kyllä vallan hyvän näköiset ylläsi, mutta minäkin hairahduin täällä farkkuaiheesta huolimatta ihastelemaan tuota herkullista laukkua!

nasu86
22/17 | 

hyvänäköinen pyl...siis farkut :) löysin just kirpparilta uudet leviksen bold curve farkut 6€ !!! tartteepi toivoa että ne sitten synnytyksen jälkeen ovat sopivat mulle! :)

OrangeS
24/17 | 

Mulla sama, kivan näköiset farkut mutta en saanut katsettani irti oranssisesta laukusta!! Nam!

27/17 | 

mun on päästävä sovittamaan niitä! Ja vissiin sit änkeydyttävä johonkin sellaseen kokoon joka tuntuu aluksi ihan mahdottomalta. :D

Hulimuntteri
28/17 | 

Eka visiitti blogissasi, ja vaikuttaa tosi asialliselta meiningiltä. Pakko kommentoida tätä farkkuasiaa. Olen melkoisen 'persevä' nainen, ja farkkujen osto ei ole minunkaan lempipuuhaa. Nyt olen totaalisen ihastunut GAPin Perfect Boot Jeans'eihin, joista kokoja löytyy (ja lahkeen mitankin voi valita!). Vyötärö tulee tarpeeksi korkealle ja matsku mukavaa päällä. Kokeiltuaan mun farkkuja, pari näyttävää naista on myös löytänyt näistä itselleen parin. Annapa näille mahdollisuus! http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=57390&vid=1&pid=000364631000

32/17 | 

Heti lähti farkut tilaukseen, olen mainoksen uhri =D ja vielä kun fashionstoressa oli johdatuksellisesti minun näköiseni housut puoleen hintaan!

Btw jos eilen ihmettelit kaupungilla outoa tuijottajaa, niin aina vaan hämmennyn kun näen todisteen että yksi suosikkibloggaajistani asuu oikeasti Porissa =D

33/17 | 

Löysin rakkauteni farkkuihin uudestaan tänä syksynä kun etsinnässä oli hyvät perus mustat housut ja päädyin kokeilemaan KappAhlin Emma-farkkuja, nämä on niin parhaat! Kokoja löytyy sinne 46 asti, jota itse käytän. Täytyy käydä hamstraamassa toiset, nämä on niin kovassa käytössä :)

hannamaria

http://hannamariav.blogspot.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram