Apua, mihin tää viikko oikein on kadonnut niin etten ole ehtinyt tänne blogiinkaan oikein lainkaan? En vaan tajuu. Meno jatkuu edelleen kiivastahtisena, joten sen pidempiä höpöttelemättä laitan tähän tämän viikon Fashion TV:n jakson jossa aiheena farkut. Käytiin Emmin kanssa JC:llä haastattelemassa farkkuvastaava Jenna Antilaa syksyn farkkutrendeistä ja kyseltiin samalla vinkkejä siihen mitä kannattaa ottaa huomioon farkkuja ostaessa.

Jakson katsomisen lisäksi kannattaa vilkaista myös Fashion TV -blogin postaus missä esitellään muutamia minun ja Emmin sovittelemia farkkuja. Menin paikalle siinä luulossa, ettei koko puljusta löydy tälle pyllerölle sopivia farkkuja ja joudun julkiseen häpeään tv-ohjelmassa olemalla tyyppi jolla kaikki housut jää puolireiteen, mutta pelkoni kumottiin heti kättelyssä ja onnistuin ahtautumaan jopa useampaan farkkupariin. Eli vastoin kaikkia luulojani, sopivia farkkuja löytyy muualtakin kuin ketjuliikkeiden läskiosastoilta.

Jakson voit katsoa TÄÄLTÄ ja farkkupostaus TÄÄLLÄ.

Kuva: Oona Ståhlström

Mä jatkan täällä sitten tukan tupeerausta ja naaman pakkelointia. Se on niinku tyttöjen ilta tänään. Just kun polvi on kuntoutunut edellisestä reissusta, niin lähdetään uhmaamaan kohtaloa uudelleen. :D

Kommentit (15)

16/15 | 

Sulla on ihana blogi ja kirjotat mielenkiintosesti, mutta mua harmittaa kun kutsut usein itseäsi läskiksi ja vähättelet itseäsi... En tiedä miten itse asian näet, mutta minusta ainakin olisi jotenkin mukavampaa kun jokaisessa postauksessa ei olisi kommenttia vartalosi pyöreydestä. :)

17/15 | 

ei mun ole tarkoitus vähätellä itseäni. nuo pylleröt sun muut itseäni kuvaavat sanat on ihan vaan realismia. kun mun todellisuutta on se, että tissejä, reittä sun muuta on itsellä siinä määrin, että pukeutuminen ei oo aina ihan helppoa.

18/15 | 

Kävin ensimmäistä kertaa katsomassa noita Fashion TV:n jaksoja ja täytyi välittömästi tulla kehumaan sinua. :) Olet jotenkin kauhean läsnäoleva ja älyttömän miellyttävä, mutta samalla kuitenkin tosi sähäkkä. Tykkään! :D

19/15 | 

kiitos. Tosi kiva kuulla hyvää palautetta tuosta tv-jutusta, kun se on kuitenkin itselle uutta ja jännää hommaa. :)

21/15 | 

mä tykkään itsekin päälläni just tuollaisista korkeavyötäröisistä farkuista just siksi, että niillä saa itselleen ihan kivan siluetin.

Mietteitä
22/15 | 

Kun sinä nyt vaan et ole mitenkään sopiva henkilö puhumaan farkuista.

Ei ole uskottavaa kommentointia henkilöltä, jolle farkut ei sovi tai mahdu (tai siinä ja siinä ehkä mahtuu).

23/15 | 

Siis ootko sä nyt ihan tosissas? Sun mielestä farkuista ei sais puhua ihminen joka joutuu ottaa suurinta saatavilla olevaa kokoa. Menikö nyt siis koko fashion tv-jakso ihan pilalle, kun ei ollut oikean näköinen ja kokoinen tyyppi juontamassa? Ja pitäiskö vältellä aihetta farkut omassa blogissa? Ja hyvinhän nuo farkut kuule mahtui meikäläisenkin jalkaan. Tää oli oikeesti valehtelematta typerin kommentti mun blogissa ikinä. :D

24/15 | 

hei oliko noista farkuista mitä kokeilit niin yhtä suurempaa kokoa? ja paljonko ne joustaa? Meinaan oon aika samaa kokoa kun sinä, mutta sääret ja reidet ei oo yhtä solakat kun sulla ja mietin että saisinkohan tungettua itteni tollasiin. Oon aina halunnu mennä katteleen farkkuja jc-stä, mut ärsyttää jos ne myyjät tulee kattoon että sopiiko ne farkut ja tosiaan kiva olla ihan nolona siinä et katos ku mikään koko ei mahdu.

25/15 | 

Kopsasin tähän saman mitä vastasin jollekin toiselle jo facebookissa.

Eli tässä nyt mun muistikuvia kaikista tuolla fashion tv:n blogissa minun päälläni nähdtyjen farkkujen kokoskaalasta.

"Crockerin PEPit jotka valitsin on kokoa 33', joka tais olla isoin koko. (JC:n sivut väittää et isoin koko on 32' mut 33 noi mun on). Leviksen Demi Curvea on olemassa vissiin kans kokoon 33' mut niissä oli sillä tavalla jännät koot, että mahduin kokoon 32'. Leen Scarletit saattoi olla kans kokoa 32' ja oli luonnollisesti taas isoin koko mitä löytyi jos oikein muistan. :D"

Ja siis noi tässä kuvassa olevat on Leen Scarlett.

26/15 | 

ja joustavuudesta en nyt just muista muuta kuin näiden nytkin jalassani olevien Crockerin keskisinisten PEPien käyttäytymisen. Eli nämä venyy ainakin ihan hurjana. Olis pitänyt uskoa myyjää ja ottaa kokoa vielä pienempi.

27/15 | 

silmiini pisti tuo postaus, jossa esittelit Benettonin paljettimekkoa.

Osaatko sanoa minkä hintainen se on?

Näytti kyllä lähes täydelliseltä paljettimekolta, jota on joutunut metsästää jo pitemmän aikaa.

28/15 | 

ei mitään muistikuvaa hinnasta, kun sain sen mammalta lahjaksi,mutta se mekkohan on siis vuoden tai kaks vanha joten sitä tuskin enää mistään löytyykään.

29/15 | 

Tulinpa vielä tänne kommentoimaan, kun tuota keskustelua erikokoisista farkuista on käyty, että useampia Crockereita löytyy koosta 23 kokoon 34 ja 36 asti (myös Leetä ja muita merkkejä), joten suurimmalle osalle varmasti löytyy sopiva koko, kunhan vaan jaksaa sovitella :)

Ja kiva juttu, kun Veera oot tykännyt farkuista. Materiaali tosiaan on joustavaa, joten en ehkä turhaan farkkunatseile, kun kehotan aina pienempää ja pienempää jalkaan vetämään ;)

Kaista
30/15 | 

Pakko antaa palautetta tuosta TV-työskentelystä. Tarkoitus ei ole muita Indiedays-bloggareita mitenkään dissata, mutta kyllä se vain on niin, että olet ollut ainoa luonteva haastattelija ja esiintyjä niissä Fashion TV:n jaksoissa, joita omiin silmiini on Voicelta osunut. Muista amatöörimäisyys jotenkin paistaa; tulee mieleen koululaiset äikäntunnin videoprojektin parissa. Mutta sua seuraa ihan mielikseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram