Asoksen koruosastolta tarttui tänää silmiin jotain upeaa, joka pakotti naputtelemaan suunnittelijan nimen Googleen. Ruotsalaislähtöisen Fannie Schiavonin tummat metalliketjukorut ovat fiilikseltään yhtä aikaa sekä ronskeja, että keveitä. Näyttävät vartalokorut olisivat mitä mahtavampia kavereita mustille yksinketaisille mekoille, joita allekirjoittaneen kaapista sattuu löytymään kohtalaisen monta. Ja toisaalta taas näkisin nuo rouheudet yhdistettynä hentoihin ja tyttömäisiin sävyihin luomaan kontrastia. Valitettavasti rahapussini ei kuitenkaan pidä korujen hinnoista, joten tyydyn tällä haavaa vain haaveilemaan. Itse korujen lisäksi minua ihastuttivat myös suunnittelijan nettisivuilta löytyvät kuvat joita pitikin sitten tallennella omaan inspiskansioon.

schiavoni4

schiavoni3

schiavoni2

schiavoni1

schiavoni6 copy

Tumma metalliketju on yksinkertaisuudessaan todella kaunis ja graafinen materiaali ja taipuu yllättävän moneksi. Erityisesti minua ihastuttaa tämän kuvan sotilaallisia fiiliksiä herättävä hartiajuttu. (Miksi näitä oikein pitäisi kutsua? koruja vai vaatteita?) Tuon luomuksen kanssa ei todellakaan tarvistisi enäää miettiäkän muita koruja ja eikä se ainainen musta mekkokaan näyttäisi enää yhtään tylsältä, vaan se olisi mitä parhain tyhjä tausta  asennetta uhkuvalle asusteelle.

Schiavonin upeita taidonnäytteitä on saatavilla internetin ihmeellisessä maailmassa mm. sellaisista puljuista kuin Asos ja Browns. (Linkit vievät suoraan kyseisiin tuotteisiin, tsekkaa ihmeessä!) Hinnat lähtevät n. 100 £ ylöspäin isompien vartalokorujen maksaessa reilut pari sataa puntaa. Lisää informaatiota ja kuvia löytyy myös suunnittelijan blogista.

Ikuistin Tukholman reissulla Pub tavaratalossa esillä olleen minua ihastuttaneen ketjumekon ja aloinkin, nyt miettimään, että voisikohan sekin olla tämän Schiavonin tekosia.

Vielä on esiteltävä yksi Fash Packista bongattu kuva, sillä mallin tukka aivan huutaa minulle, että "mene taas pian kampaajalle ja leikaa toisen puolen lyhyttä osaa laajemmaksi!!!" Käsittämättömän mahtavan näköinen. Tahtoo pian trimmattavaksi.

schiavoni5

Kommentit (17)

1/17 | 

Ooh! Ihan käsittämättömän kauniita kuvia noi eka ja kolmas. Voisin tallentaa ne itelleniki inspiraatioks kuvaamiseen, vaikka mun omaan hömppä-sekamelska-söpöilytyyliin ei ihan ketjut istukaan :).

4/17 | 

Tuo keskimmäinen koru... aah...

Ei saa tämmösiä näyttää vanhalle ihmiselle, se rupee tahtoon kaikenlaista

(ja Bauhaussin kautta kotiin...?)

5/17 | 

Uuuuh kuinka inspiroivia kuvia. Etenkin tuo eka kuva lämmittää sydäntä kovasti ja sen vartalokoru kelpaisi kyllä tänne oikein mainiosti, aika mahtikselta näyttää noin siniseen yhdistettynä. Ei muuta kuin säästämään!

7/17 | 

Hei!

Olet ainoa ihminen jonka tiedän tilanneen MSCHICiltä taannoisen -50%-kampanjan aikaan, joten kysyn sinulta, oletko saanut jo tilaamasi tuotteet? Jossain vaiheessahan tuolta tuli postia, että toimitus kestää 1-2 viikkoa normaalia kauemmin, mutta silti yli kuukauden odottelu kummastuttaa. Onkohan muillakin vieä tuotteita saamatta?

Veera

mä en ole vielä saanut omiani. mutta perjantaina taisi tulla joku sähköposti jossa luki, että ne olis pakattu..

Monen tiedän kyllä jo saaneen omansa. Meillä taitaa vaan olla huono tuuri. :P

Tilasin tolla samalla edulla ja tän kuun alussa sain viestin että ovat lähteneet. Kaks viikkoo ootin ja otin yheyttä MSCHICille, eivät tienneet missä paketti oli, olis pitäny olla perillä jo pari päivää lähetyksestä. Selvittelivät asiaa ja oli ilmeisesti hävinnyt matkalla. Itse peruin koko tilauksen koska olin sen vähän hätiköiden tehnyt, mutta olisivat varmaan lähettäneet uudenkin. Kannattaa ottaa yhteyttä sinne. :)

9/17 | 

Olin London FAshion Weekilla ja siellä oli Fannie Schiavonnilla pieni näyttely Newgenissä, hän oli ihanan herttainen ja vaatimaton.. Siellä oli esillä ihana koru, jossa olkapäillä oli sulkamaiset toppaukset.. aivan ihania kaikki!

10/17 | 

Moi!

Missä nettikaupoissa sä shoppailet? Mulla olis tarvetta juhlamekolle :) Voisitko suositella jotain hyviä?

Ps. Mulla on vähän sama homma kuin sulle eli rintavarustus löytyy. Muistelen, että joskus puhuit jostain nettikaupasta, jossa olisi suurempia kokoja myynnissä. Mikäköhän se oli?

Kiitos Veera!

Veera

nettikaupoista käytössä useimmiten esim. www.asos.com ja www.dorothyperkins.com

Noissa brittiputiikeissa löytyy useimmiten kokoja todella hyvin ainakin kokoon UK18 saakka, ja jopa suurempiin.

Muita brittiputiikkeja jotka toimittaa suomeen on esim. www.warehouse.co.uk ja www.evans.co.uk jonka koot alkaakin vasta koosta 14

Se putiikki josta muistelit mun kirjoittaneen oli varmaan Carmakoma.com niiden kokoluokituksessa mullakin on kunnia olla kokoa S! :D

Jenni
11/17 | 

Parturikampaajaksi opiskeleva serkkuni tiesi pari viikkoa sitten kertoa että nuo under-cut jutut on nyt varsin trendikkäitä tänä keväänä (hän itsekin sellaisen vetäisi). :) Sinunkin tyyliisi tuollainen varmasti sopisi. :)

12/17 | 

Mulla on tommonen tukka, mut se on vähän venähtänyt. Ihana tukka... Ja muuten ne korut... mitä voi sanoa? Rakkautta

13/17 | 

En niinkään noita koruja katsellut, mikä oli varmasti aiheen tarkoitus - vaan yleisesti tyyliä. Tokakuvassa on niin yltiötavallinen tukka, josta ei saa siltikään katsettaan irti. Viimeisessä, ehkä rockhenkisimmässä kuvassa on kimalletta niin mun makuun ja ah, noi silmät! Mikä meikki, osaimpa mäkin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram