Katsotaan intoudunko kirjoittamaan tänä iltana jotain vielä tännekin, mutta nyt ainakin löytyisi hieman luettavaa tuolta Muodin huipulle-blogin puolelta!

muodin_huipulle_veera-18

muodin_huipulle_veera-20

Mahtavan kuvauspäivän päätteeksi pyydettiin vielä Leniä ottamaan minusta ja Jussista fanikuva. Kävi nimittäin ilmi, että minä en pelkästään fanittanut huikeaksi tyypiksi ja osaavaksi suunnittelijaksi osoittautunutta Jussia vaan hän kuulema fanittaa blogiani!  Meillä olikin aika paljon yhteistä, sillä Jussi kertoi lempimateriaaleikseen nahkan ja paljetit.. kuulostaako tutulta? Me sitten ehdittiinkin jo leikitellä ajatuksella, että mitä jos Jussi suunnittelisi tulevan hääpukuni. :D

No mutta, ei täällä nyt aiheesta enempää, lisää tuolla MuHu-blogin puolella!

Kommentit (4)

5/4 | 

OON KADE!!

oon vahdannu hulluna näitä,alkuperäisiä ja suomalaisia versioita aina siitä ku opiskelin pukuompeluu ja nää on ihania!

en ite sais koskaa semmoses ajas mitää fiksuu aikaseks,kaikki lumput ois varmaa saman näkösiä xD joten SUURI hatun nosto!

7/4 | 

;) Nonni, fanit löysi toisensa! Ite oon kyl kans Jussi fani, toivottavasti se voittaa. Kaikista lahjakkain noista jäljellä olevista!

8/4 | 

Vaikka minulla on uskomattoman huono kasvomuisti, niin voin vaikka vannoa että Jussi oli viime kesänä samoilla Pariisin lennoilla meidän kanssa. Muistan silloin miettineeni herran huikeista vaatteista, että toi on aivan varmasti vähintään koulussa matkalla vaatesuunnittelijaksi :DD en ollut ihan väärässä.

Mutta sitä tulin sanomaan, että näkysköös taas kerran tuttua sheriffiä, kelaa miestenvaatteisiin ;)

http://shop.hm.com/fi/campaign?campaign=B12_by_night

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram