Muistan räpeltäneeni tekoripsien kanssa viimeksi joskus teini-ikäisenä, mutta tuijottelen aina innolla erilaisia näyttäviä räpsyttimiä kaupassa uskaltamatta kuitenkaan ostaa. (Tai no, niitä muutaman viikon takaisia häitä varten ostin sellaisia ripsitupsuja, mutta jäivät kiireessä liimaamatta päähän.) Nyt kuitenkin sattui eteen kaikkia niin upeita silmäkarvan jatkeita, että oli pakko pistää Encen kanssa tilaus menemään. Ence-neiti onkin varsin kokenut ripsien liimaaja ja räväyttääkin yleensä bilettämään lähtiessä mitä huikeammilla hämähäkin jaloilla.

Cheapsmells tarjoaa tällä hetkellä NYXin melkoisen huikeitakin irtoripsiä todella maltilliseen hintaan.

NYX irtoripset

Edullisempia reilun euron maksavia ripsiäkin löytyy melkoinen valikoima. Yli kaksikymmentä erilaista mallia aina perustupsuista hopeisiin folioripsiin ja kimaltaviin glitterhärpäkkeisiin. Jos ei kuitenkaan sisäinen diiva saa riittävästi potkua näillä vehkeillä, niin voi suunnata katseensa tyyriimpiin malleihin.

NYX irtoripset

Tarjolla on höyheniä poikineen ja värien kirjo ulottuu sinisestä vihreään ja pinkkiin kuvassa näkyviä mustia ja kirkkaanpunaisia unohtamatta. Kunnon drama queenille löytyy valittavaa yli kolmenkymmenen mallin verran ja hinnat eivät todellakaan päätä huimaa. Tuolla reilulla neljällä eurolla ei tahdo saada monestakaan paikasta edes normaaleja, näiden rinnalla kovin tylsiltä näyttäviä perusripsiä.

Minä tyydyin aloittelijana tilaamaan testaukseen muutamat melko maltilliset mustat räpsyttimet + muistaakseni yhdet hieman isommalla karnevaaliarvolla varustetut pinkit, mutta Encelle on tulossa höyheniä enemmän kuin on pienessä varpusessa.

Jos ikinäkään saan nakkisormillani nuo vehkeet silmääni asti, niin lupaan laittaa kuvaa. Mutta saa nähdä miten tumpelon käy. :D

Kommentit (9)

Tiina
10/9 | 

Kiitos vinkistä! Tuli valinnanvaikeus, kesähäihin sopivia räpsyjä löytyi useampi pari :)

Onko sulla tietoa onko näissä liima mukana vai pitääkö se hankkia erikseen?

Veera
11/9 | 

tuolla ei sanottu mitään liimasta, joten veikkaisin, että se ei pakkauksiin sisälly. Mutta varma en ole. Sen näkee sitten kun paketti tulee. :D

12/9 | 

Olipa hyvä vinkki. Nuo alemmassa kuvassa (alhaalla vasemmalla) olevat Side Swept -ripset ovat ihanat, mutta olen aikaisemmin maksanut niistä ainakin tuplahintaa Cherry Culturessa. Kiitos tästä, siis.

Veera
13/9 | 

ollos hyvä. mä arvasin, että tästä vinkistä on hyötyä ainakin jollekin. :)

14/9 | 

Noille hinnoilla ei edes edes ebay nyt pärjää :D

Vapuksi osti ebaysta tommoiset pinkit sulkaräpsyt ja täytyy sanoo että heti oli paljon vetävämpi olo ja tuli silmääkin räpäytettyä hanakammin uroillekkin(räpyttelyhän ei tietenkään johtunut siitä että ne paino tonnin enkä jaksanut pitää silmiä auki ;) )

Tilausta lähtee nyt kyllä vetään täältäkin...

Veera
15/9 | 

haha, no oli se sitten tarkoituksellista tai ripsien painosta johtuvaa, niin sopiva määrä räpsyttelyä on vaan just hyvä. ;D

16/9 | 

Voi Veera minkä teit! Tämä tyttö ei olisi tarvinnut yhtään uutta nettikauppatuttavuutta. Muutakaan en voinut kuin laittaa tilauksen menemään. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram