Hahaa! Mä kaupassa aina himoitsen kaikkia Hello Kitty tai muita sarjis eväslaatikoita jos sellaisia sattuu näköpiiriin. Mutta nyt on kuulkaa uudet eväidenkuljetustarvikkeet Tahtoo!-listalla. Tai no, sellainen boksi olis edelleen jees niiden eväiden kuljetukseen, näissä lunch bageissa vois sitten kuljettaa ihan vaan muuta arkista tai juhlavaa omaisuutta.

 Jil Sanderin miesten syys-talvi 2012 näytöksessä herrojen kädessä heilui useaankin otteeseen ruskeita Jil Sander -tekstillä varustettuja paperipusseja. Bisnesmiehille on selvästi kotona hääräävä pikkuvaimo pyöräyttänyt mukaan parit voileivät. (Jotka mies kantaa kiltisti työpaikalle paperipussissa ja hilpasee sitten bisneslounaalle johonkin kalliiseen ravintolaan :D )

Paperisten lunch bagien lisäksi catwalkilla näkyi myös saman mallisia yläosasta ruttuun rullattuja pussukoita nahkaisina.

Täytyy sanoa, että tuo paperipussikin näyttää tuolla tavoin kannettuna niin coolilta, että pitäneekö kaivella sellainen keittiön siivouskaapista. Mut siinä ei kyllä sitten valitettavasti lue, että Jill Sander.. heti kaikki huomaa, että kyseessä on halpa kopio! Tai siis ihan aito paperinen biojätepussi! :D

Minähän en tokikaan ole niin ajan hermolla, että olisin noita pussukoita pistänyt merkille vielä tammikuussa heti näytösten jälkimainingeissa, vaan menin ennemminkin perse edellä puuhun ja bongasin mielestäni mahtavan näköisiä eväslaukkuja ekana Etsyn taianomaisista syövereistä.

Tuo vahatusta kankaasta tehty remmillä varustettu laukku on oikeasti kyllä niin rähjäisellä ja rennolla tavalla hieno, että joudun jo vakavasti harkitsemaan sen tilaamista. Tukkijätkän eväslaukun näköistä hienoutta myy Etsy-putiikki nimeltä Overlap.

Mokkanahkaista yksinkertaista lunch bagia löytyy paperipussinruskean lisäksi mm. punaisena ja mustana. Nämä laukut löytyvät Etsy-puodista nimeltä Homestead LeatherWorks.

Näistä Etsy-bongauksista sitten lähti se Googlettelu jonka tuloksena sitten nuo Jil Sanderin catwalk-kuvatkin löysin ja toki monta muutakin eväspaperipussien estetiikan tajunnutta veskavalmistajaa.

Ehkä kauneimman ja hienostuneimman version tarjoaa Marie Turnor, jonka pienessä The Snak -clutchissa yhdistyy ihanasti niin ruttuisen voileipäpussin fiilis kuin salonkikelpoisen linjakkaan iltalaukunkin ylväys.

Jos mukana pitää kuljettaa isommat eväät niin pienen snackin nielevän pussukan lisäksi tarjolla on myös isommat laukut nimeltä The Picnic ja The Dinner. Minun suhteeni yksinkertaisiin nahkaisiin pussukoihin ja laukkuihin varmasti jo tiedetään täällä, joten ei liene yllätys, että pidän näistä todella!

Ympäri internetiä noiden Jil Sanderin näytöskuvien arveltiin aiheuttavan yhden tulevan kauden suurimmista DIY-hiteistä ja täytyy sanoa, että ihailtavan monesta ulkomaisesta blogista jo löytyikin hienoja itsetehtyjä versiota nahkaisesta eväspussukasta. Yhden kauneimmista oli huristellut kasaan australialaisen Le Fanciulle blogin kirjoittaja Trish. Kuvat kullanhohtoisesta lunch bagista ja ohjeet sen tekoon löydät TÄÄLTÄ.

Mitenkäs eväspussiestetiikka iskee teihin? Joko lähditte kaivamaan kaapista ruttuisia paperipusseja?

PS. Tuli muuten mieleen, että meidän imurin pölypussikin on ruskeaa paperia... josko siitä kehitettäis seuraava IT BAG? :D

Kommentit (5)

Chenille
6/5 | 

Hahaa, kaikkea sitä keksitäänkin! Tuommoinen ei oikeasti ole varmaan kovinkaan vaikea tehdä. Siis pitkää nahkatakkia kirppiksiltä etsimään ja ompelukone surisemaan!

7/5 | 

Iskee todellakin! just cooli:) Ajattelin väsätä tollasen ite vaikka kirppikseltä ostetusta mokka/nahka hameesta hah

Teija Ahonen
8/5 | 

Siis musta on mageeta että Suomessa työnantaja voi järkätä laadukkaan lounaritauon ilman tuollaisia "pusseja"kunhan vain sopii lounarimaksusta läheisen kahvila/ruokapaikan kanssa. Hey ketä kiinnostaa kantaa eväitä jos lähistöltä saa asialliseen hintaan superravitsevan lounaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram