Tämä viikko on melkoista haipakkaa. Töitä on ihan pirusti, huominen Sovituskoppi vähän stressaa ja viikonlopuksi kiidän Kuopioon tapaamaan kollegoita Suomen Ammattivalokuvaajien syyspäiville.

Mutta kaikista työpöydällä tekemistä odottavista hommista huolimatta ehdin pyörähtämään tämän päivän Helsingissä. Sitä nimittäin kummasti löytyy tilaa ihan täpötäydestäkin kalenterista, jos vastassa on tällaista...

20121023-230557.jpg

kuva: Henrik Tanabe

Piipahdin yhdellä äänitysstudiolla, missä kuvassa kanssani poseeraavat miehet työstivät ensi keväänä ilmestyvää levyä. Levyä, jota minä ainakin odotan todella innolla. Kuka tunnistaa tyypit? ;)

Kommentit (10)

Tiiu--
13/10 | 

Wauu! :) Oon kade! Satuitko kuulemaan uusia biisejä?? Tai millainen levy on tulossa ulos?

14/10 | 

en kuullut enempää kuin jotain pikku pätkiä mitä tuottaja siinä työsti. Lauluja niissäkään pätkissä ei vielä ollut. Mutta ne vähäiset sävelet mitä ohimennen kuulin, niin ihan tutulta Amorphikselta kuulostivat. :)

Ewe
16/10 | 

Hei mahtavaa!!!! Varmaan elämän huippuhetkiä tuo, mulle ainakin olisi :D Amorphis on vaan niin upea bändi, ettei tosikaan. En millään jaksaisi odottaa sitä levyä ensi kevääseen, mutta pakko kai se on :P saitko jotain esimakua siitä? :)

17/10 | 

ei mitään ihmeempiä pätkiä sattunut korviin, kuin jotain tuottajan siinä kuullostelemia pohjia. mutta kyllä ne vähäisetkin kuulemani sävelet ihan Amorphikselta kuulostivat. :)

Norppuli
19/10 | 

toi laulaja oli kerran mun koulussa tv-haastattelussa, kun mä olin siellä koulussa :)

Heini
20/10 | 

Ääääkkkk!! Mä en kestä! Hitsi mikä lucky girl :) Rispektii sulle, mä olisin varmaan pyörtynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat