Hei porilaiset ja täällä tai lähiseuduilla muuten täällä oleilevat musiikin ystävät, minulla olisi teille menovinkki huomisillalle (eli lauantaille)! Loistava tunteisiin vetoavaa indie folkia soittava porilaisorkesteri End Of August julkaisi eilen toisen albuminsa nimeltä Life Noire ja tätä juhlistetaan tietenkin levynjulkkarikeikalla. Itse tilasin levyn jo ennakkoon ja se kolahti postiluukusta viime viikolla. Kaunista, niin kaunista, kuten edellinen levykin.

EOA2

La 23.8. siis End Of August levyjulkkarikeikalla Porin Kulttuurikulmassa! Ovet aukeavat klo 20.00, EOA soittaa klo 21. Samana iltana musisoi myös itselleni ennalta tuntematon orkesteri nimeltä Tundramatiks. 

EOA

Olen suuntaamassa seuraavaksi Tampereelle, jossa minulla on mm. huomenna yksi kuvauskeikka, mutta tsekkailin juna-aikataulut ja ne ovat onneksi sillä tavalla kohdallaan, että olen huomenna takaisin Porissa kasin aikaan, joten ehdin kuin ehdinkin End Of Augustin sävelien tahdissa nyyhkimään, mikäli vaan VR hoitaa hommansa kunnialla. Lippu on jo hankittu ja uuden levyn biisejä veivattu ees ja taas, että voi sitten keikalla määkyä tunteella mukana.

Edellisellä EOA:n keikkallahan mulla ratkesi housut oikein huolella, toivotaan, että huomenna säilytään vahingoitta. :D

Tästä vielä uuden levyn matskua, Wish Upon A Star. Varautukaa kylmiin väreisiin. Ainakin mulla nousee aina karvat pystyyn Petterin laulaessa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram