-Yhteistyössä Spartoo-

Miksi, miksi mun piti nähdä nämä upeat metallinkiiltoiset Martensit Spartoolla? Miksi meillä on meneillään jokin järjetön kenkähaaste, joka kieltää kenkien ostamisen?

Miettikää kuinka hemmetin sielua raastavaa on jättää klikkaamatta tuollaiset suuren rakkauden kohteet tilauskoriin, kun niitä varten olisi lahjakortilla riittävästi saldoakin. Mun tuurilla ihanuudet on myyty loppuun siinä vaiheessa, kun kisamme vihdoin loppuu.

Kuvankaappaus 2013-10-13 kello 17.00.17

 

 

 

Toki tässä parin viikon aikana on monet kengät ihastuttaneet, mutta nämä on nyt ensimmäiset minkä kohdalla kenkienostokielto ihan aikuisten oikeasti harmittaa. Muiden kohdalla se on ollut vain hyvä juttu ja loistosyy haudata himotukset. Mutta nämä eivät jätä minua rauhaan. Elohopean mieleen tuovat saappaat ovat tehty syksyisiin supersankarileikkeihin ja niillä varmasti tuntisi olonsa voittamattomaksi.

Pitäkää kaikki peukalonne pystyssä, jotta nämä sydämeni valitut odottavat minua siihen saakka, kun meillä vihdoin olisi mahdollisuus antautua toisillemme. Punaiset ja mustat Dr Martens kiiltonahkamaiharini täällä varmasti ottaisivat innolla vastaan uuden perheenjäsenen. Eikö ole ihan täysin oikeutettua omistaa kolmet kiiltonahka Martensit? Onhan?

Oih, voih ja kuola ja lääh. Nyt suljen selaimen kaipuun tippa linssissäni ja alan ahkerana tyttönä korjaamaan kuolapisaroita ja mustelmia mukuloiden naamasta. Kenkähaasteen toinen viikkokatsaus luvassa viimeistään huomisaamuksi!

Kommentit (9)

bubbs
10/9 | 

Taisi olla asos, missä kuolasin kultaisia vastaavia. Onneksi edellisetkin Martensit ovat yhä niin kivuliaat jalassa, että seuraavien tilaamattajättäminen on paljon helpompaa..

11/9 | 

Mulla ekat martensit oli heti hyvät, toiset hinkkaa vähän toisen jalan akillesjänteeseen, eli 75% hyvä kokemus, joten uskaltaisin hankkia vielä uudetkin. :D

sinna-riikka
14/9 | 

Pistä siun mies naputtelee tilaus, ni sit hän on ne tilannu etkä sinä :D

17/9 | 

no kun se on vähän sellainen juttu, että vaan sellaiset ihan pakolliset saa tilata, eli jos on on joku sellainen blogiyhteistyö vaikkapa refashionin kamppis, jonka toteuttamiseksi on välttämätöntä valita jotkut kengät. :D

Nuo Spartoo lahjakortit on sellaisia jotka voi käyttää koska vaan, joten ne on vähän harmaata aluetta... Ainakin mun kilpakumppani johdonmukaisesti kieltää mua joka kerta kun mainitsenkin ihanat kengät jotka haluaisin. :D

18/9 | 

Dr. Martensit on ihania, mutta toivottavasti tiedät, että ne valmistetaan nykyään halpamaissa. Eli alkuperäisestä aatteesta ja asenteesta ei ole tietoakaan :/ Itse en aina katso vaatteiden/ruoan alkuperää vaikka pitäisi, mutta jotenkin tämä tieto Doceista tuli vasten kasvoja. Se tuntui erityisen kamalalta, koska Docien viehättävyys on juuri niiden asenteessa, joka nyt onkin sitten ihan feikkiä. Kirjoitin aiheesta postauksenkin juuri: http://www.city.fi/blogit/pinthefuckups/dr+martens+rakkaudella+kiinasta/...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram