#*&%#*¤#*! Voi kettu, sanon minä. Tuhrasin tuossa juuri yli puolituntia yhden postauksen kirjoittamiseen, mutta pienen huolimattomuuserheen vuoksi kaikki näppikselle valuttamani sanat katosivat taivaan tuuliin. En jaksa aloittaa alusta. En just nyt. On nälkä ja kiukku ja ärrinmurrin. Avaan siis nuo epäonnisen ravintolapostauksen kuvat uudelleen eteeni joku toinen päivä.

Kaiken aikomani sijaan kerron siis vain yhden käsittämättömän jutun mitä mulle sattui eilen.. Tartuin ihmistungoksessa edellä menneen miehen reppuun kiinni.

Joo eihän siinä vielä mitään, sellaista sattuu... mutta kun minä takerruin siihen kiinni rintaliiveistäni!! Luit ihan oikein. Tissiliiveistäni roikuin jumissa jonkun äijän repun vetoketjussa. Hieman oli vissiin mekon etumus antavaa mallia, kun näin pääsi käymään.

Siinä sitten piti koputella tyyppiä olkapäähän, että "heiiii!  Viititkö pysähtyä ihan pikkaisen, jotta mä saisin nämä sadan euron pitsiliivini ehjänä irti sun repustasi." Tyyppi totes vaan, että "joo.. aina noita naisia roikkuu perässä.." :D

Siis kenelle käy noin? No tietenkin aina mulle. Mä joudun kyllä aina mitä älyttömäpiin tilanteisiin. Kun vaan tietäisittekin kaikki tarinat..

Tämmöisellä fiiliksellä siis tätä viikonloppua...

Kommentit (11)

pauliina
15/11 | 

:D !!

aika paha! itse olen jäänyt ihmisten vaatteisiin kiinni ainoastaan sormuksestani.

rilla
17/11 | 

:D

Nosiis, ei kellekään muulle voi tapahtua mitään tollasta!!

Mulle ei ainakaan. Tosin, varusteemme ovat kovin eritasoiset..

Niina
18/11 | 

Oih ja voih, vaikkei saisi nauraa toisen epäonnelle niin tuo kokemasi tapaus on kyllä melko huvittava :D Ihan mainio juttu että pääsit silti pinteestä, mut aikamoinen kokemus takuulla...heh :)

Pipsa
20/11 | 

Auts! Mä jäin kerran tosi pahasti kiinni hiuksistani erään miehen reppuun; oltiin ahtaassa paikassa Akateemisen kirjakaupan jossain käytävässä.. Ihme homma sekin oli. Tuli vaan mieleen ja piti nyt kertoa tämäkin huikea seikkailu;P

Chenille
21/11 | 

Hahahaha! Ihana tilanne reppumiehen kanssa! Vähän tukalia tilanteita on myös ne kun joku mies vaikka kyynärpäällä sohaisee sua tissiin. Ja sitten itse rääkäiset ei niin viehättävästi ja mies hätääntyy sattuko johonkin. Siinä sitten mitään ajattelematta hierot omaa etumustasi ja sanot joo, murhaavalla katseella. Aika hiljaiseksi menee mies yleensä. (tämä on tapahtunut siis itselle useammin kuin kerran...=P)

22/11 | 

hahaha, sain kauheen naurukohtauksen ku kuvittelin tätä päässäni!! Just semmonen tapahtuma mitä aattelee et ei helvetti, kuinka tää on ees mahdollista??!!!

Itte jään aina kiinni ovenkahvoihin neuletakista?!! sekin on pikkasen noloo irrotella itteensä jos jonkun s marketin ovenkahvoista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram