Mä olen viettänyt viimeisen vuoden aikana niin paljon aikaa Iinan kanssa, että huomaan meidän tartuttaneen toisiimme paljon asioita. (Ja ei, mä en puhu herpeksestä) Meiltä löytyy tätänykyä useampia pareja samoja kenkiä ja Iina on opettanut minut syömään mm. Bulgarian jugurttia, josta tulikin heti lempparini (jep, ehdin elää yli kolmekymmentä vuotta maistamatta). Hän on tartuttanut minuun myös mitä omituisempia kommunikointitapoja kuten laulamalla keskustelun ja minä puolestaan olen syyllinen siihen miksi Iinankin kädessä kamera kallistuu nykyään usein vinoon.

Suurin osa tiiviin ystävyyden tuomista uusista asioista on tietenkin pelkästään positiivisia, mutta välillä sitä huomaa liukuneensa mukaan asioihin joihin ei ikinä uskonut sortuvansa. Niin kävi tänään. Taas meni yksi "neitsyys". Mikä? Se selviää asukuvista.

20130522-202910.jpg

Puutarhapöksyni saivat tänään sateen vuoksi kunnon kastelun, mutta olenkin itse huono hoitamaan kasveja, joten tuli varmaan näillekin kukkasille tarpeeseen.

En osaa ainakaan toistaiseksi kuvitella yhdistäväni noin kirjavia housuja muuhun kuin mustaan yläosaan, joten kiskoin matkalaukusta päälleni pellavaa tuplana. Marimekon läpikuultava lyhythihainen pellavaneule sai päälleen blogissa jo usein nähdyn La Redouten pellava"rotsin". Kuvissa nuo eivät tokikaan erotu lainkaan toisistaan vaan yläosa on yhtä mustaa möykkyä.

20130522-202855.jpg

Mutta se menetetty neitsyys... Se oli Crocs-neitsyys! En ikinä uskonut näkeväni tätä päivää. Minä kuvittelin olevani vahva ja pystyväni karttamaan tällaiset kammottavaksi kokemani asiat. Mutta ei.

Siinä minä tallustelin Iinuskan eteisestä lainaamillani kengillä kohti kaupunkia, ja kehuin niitä mukaviksi, kun hän totesi, että "siinä sä vaan tyynesti kävelet Crocseissa ja vielä kehut niitä". Mitäääää?? Enkä mä ollut itse tajunnut! :D

20130522-202918.jpg

Nappasin nuo kumiset kengät jalkaani aamulla koska en halunnut pilata nahkaballerinojani lätäköissä eikä mukanani ollut mitään muita kukkahousuihin edes etäisesti sopivia kenkiä. Näiden klassisista purkkareista mallia ottaneiden Crocsien sivuprofiili ei ole mielestäni kaikkein kaunein, mutta muuten ovat vallan söpöt ja värikin natsasi asuun. Plussaa kengät saivat kivasti jalkoja hieroneista nystyräisistä sisäpohjista.

Että näin siinä pääsi käymään. Minä, Veera, olen nyt julkisesti käyttänyt Crocseja. Myönnän syyllisyyteni. Ja kaiken lisäksi vielä mietin, että tuollaiset kumitöppöset voisivat oikeastaan olla aika oivat kengät kesän märkien päivien ulkokuvauksiin. Mutta olisikohan Crocsien omistaminen kuitenkin vielä vähän liikaa meikäläiselle.. Lainaamisen voi sentään pistää yllättävien olosuhteiden piikkiin. :D

Kommentit (17)

18/17 | 

Minäkin vannoin, ettei koskaan Crocseja... No, ostin sellaiset ballerinamalliset, tosin edelleen käytän niitä vain mökillä. :D

Marjukka
20/17 | 

Apua, eikä noi edes näytä pahalta...

Itse omistan ihan peruscrocsit, mutta niitä en käytä yhtään postilaatikkoa kauempana!

21/17 | 

näistä on itse asiassa sellaiset punaiset joissa on valkoinen pohja ja ne on vielä kivemmat kuin nää! :D

23/17 | 

Nähdään muru heti, kun taas viivyn tässä kaupungissa vuorokautta pidempään!

Ja tänään kaikki oli taas hyvin ja tallustelin Martenseissa. ;)

25/17 | 

mä onneks vaan lainasin näitä joten ei nää toistaiseksi voi vielä päätyä mun jalkaan joka päivä. :D

Sini
26/17 | 

Noihan on crocseiksi aika söpöt! Vähän nauratti tuo kollaasin oikea puolisko, kun kenkien close up kuva näyttää jatkuvan ylemmästä kuvasta.. heh, oon ehkä vähän väsy.

27/17 | 

no joku sentään huomasi mun "loisteliaan" trikkikuvani! Naureskelin sille itsekin. :D

28/17 | 

Iiiihanat ainakin ulkonäöllisesti. :-) Hiostaako noi jos sade ei viilennä? Käytän peruscrocseja pihalla ja mökillä. Ja sateella niissä _saa_ pyöräillä ettei nahkakengät mene pilalle.

29/17 | 

mä en osaa sanoa, kun käytin niitä tosiaan tollaisena sadepäivänä. Mut itse ainakin ajattelen nuo just nimenomaan sellaisiksi kostean kelin kengiksi, kun ei halua vaarantaa parempia kenkiään.

Lilli
30/17 | 

Miksi mun kommentti oli poistettu? :(

31/17 | 

Siitä syystä, että mulla on blogissani nollatoleranssi koskien minulle rakkaisiin ihmisiin kohdistuvaa negatiivista kommentointia kohtaan.

Miira
32/17 | 

Hei mistä nuo housut ovat? Pakko saada, juuri tuollaisia olen etsinyt! :-)

33/17 | 

Housut on ostettu porilaisesta Muotiliike Bonitasta. Housut ovat tanskalaisen merkin KjBrandin housut.

mm
34/17 | 

Nauratti tuo kuva, jossa näyttää et sun jalat jatkuu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat