Olen Helsingissä Iinan luona ja fiilikset onkin sen vuoksi pitkästä aikaa iloiset kaiken viime aikaisen masentelun ja itsekseen mököttämisen jälkeen. Meillä on kerrankin oikein lomailu viikonloppu ilman mitään kummempia menoja ja päädyttiin tänään aika perinteiseen terapiamuotoon eli shoppailuun.

 Ei me kyllä oikeastaan lähdetty shoppailemaan, vaan piti vain kipaista hakemassa mua odottaneet Nomo-farkut Kampista ja käydä tsekkaamassa Palonin ystävämyynnit, mutta ihan viime hetkillä ennen kotiinlähtöä sitten kävi vähän vahinko.

En tietenkään voi aikuismaisesti kantaa itse vastuuta pankkikortin survomisesta maksulaitteeseen kassalla, joten aion hävyttömästi syyttää heräteostoksestani Iinaa, jonka idea Dieselin liikkeeseen meno oli. Jos ei se nainen olisi raahannut minua väkisin tuonne paheiden pesään kaikkien upeuksien keskelle, en olisi sortunut. :D

diesel_sovitetut kopioi

Ihastuksen kiljahdukset kimpoilivat liikkeen seinistä meidän ryntäillessä rekiltä toiselle ja löytäessämme toinen toistaan tajunnanräjäyttävämpiä vaatteita. Jostain syystä Dieselin kamppeet iskee mun tajuntaan järjettömän lujaa ja esim. kaikki lempilaukkuni ovatkin juuri tuota merkkiä.

Roudasin sovituskoppiin hillittömän kasan kolttuja ja pari takkia ja toppiakin tuli kokeiltua. Rahapussini onneksi osa vaatteista oli sellaisia, ettei koko L taipunut mun plussapallo-varteeni, mutta ei siellä sovarissa onneksi tarvinnut ihan itkuun pillahtaa siksi, että kaikki olisivat olleet liian pieniä. Diesel on siitä kiva merkki, että heillä on paljon esim. trikoo ja neulevmekkoja joiden mitoitus on aika väljää, joten hieman oversize-ajatuksella tehdyt kamppeet taipuu pylleröllekin.

Sovitin mm. kaikki nuo kollaasinn kokoamani mekot ja tunikat ja yksi niistä kulki kanssani kassalle ja kotiin. Päätinkin nyt ennen ostoksen esittelyä testata teidän arvailukykyänne ja kysäisen, että mitä veikkaatte, minkä kollaasin koltuista ostin?

Kommentit (10)

heli
11/10 | 

Mä veikkaan että ostit tuon raidallisen! Se ainakin sopisi sinun päällesi hyvin :)

Tarja
13/10 | 

D-ianaa veikkailisin :) Sillä itse aloin himota sitä tosi kovaa: väritys ja kuvio, malli ja vielä taskut. Nettikauppojen surffailu alkoi just :)

Ihanaa viikonloppua teille! <3

Äni
15/10 | 

Ensin veikkasin D-ianaa, mutta sitten aloin pohtia, että olisitko sittenkin valinnut tuon D-Gertrude-e:n. Jännää arvuutella :)

16/10 | 

D-ianaa mäkin ensin veikkaisn ihan varmaksi, mutta sitten päädyin tuohon punaiseen leobardimaiseen :) M-beziquehen. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram