Lähdin innoissani mukaan Indiedaysin ja Nikonin yhteiseen katumuotikampanjaan, jossa meidän bloggajien on tarkoitus kuvailla mielenkiintoisia tyyppejä turuila ja toreilla. En kuitenkaan arvannut miten suuri kynnys on lähestyä ventovieraita keskellä kaupunkia. Olen luonteeltani todella sosiaalinen ja juttelen tuntemattomille kaupan kassajonoissa ja baarien naistenvessoissa, mutta jostakin syystä tällainen "anteeksi saisinko ottaa sinusta kuvan...." lähestyminen melkein jäädyttää minut. Mutta muutamia ihania tyyppejä olen kuitenkin jo kamerallani ahdistellut ja lisää on tällä ja ensi viikolla tulossa.

Käykää ihmeessä showroom-sivulla tsekkaamassa myös muiden nappailemia katumuotikuvia ja osallistukaa äänestämällä kilpailuun, jossa voi voittaa Nikonin Coolpix-kameran. Kuvagalleriaan lisätään kuvia kampanjan ajan päivittäin joten kannattaa seurailla sivua useamminkin. Kaikki itse ottamani kuvat tulen pikku hiljaa julkaisemaan myös täällä omassa blogissani.

tyyra_pieni

koska olen suuri huivien, päähineiden ja erityisesti turbaanien ystävä, en voinut olla kiinnittämättä lauantaina huomiota kävelykadulla vastaan tulleeseen Tyyraan. Hänen mahtava päähineviritysensä sai minut vakuuttuneeksi siitä, että tarvitsen kesäksi jonkun pirteän värisen turbaaniksi taituvan huivin huonojen tukkapäivien ja hellekelien varalle.

Tyyra kertoi, ettei juurikaan hanki vaatteita uusina, vaan koluaa kirpputorien ohella äitinsä ja ystäviensä vaatekaappeja. Lauantaisessa asussakin sekä housut, että paita olivat kaverilta saatuja.

jenni_pieni

Ystävät olivat säästäneet polttareitaan viettänyttä Jenniä karmivilta rooliasuilta ja tuleva rouva sai laseja lukuunottamatta nauttia juhlapäivästä omissa releissään. Lady Loven vaaleanpunaiset lasit kuitenkin miellytivät neitiä, koska ne tekivät ankean harmaasta päivästä huomattavasti kauniimman värisen. Omaa tyliään Jenni kuvaili rennoksi ja ajanmukaiseksi ja lempikengiksi nimettiin mukavuutensa vuosi tennarit.

Vastalahjaksi kuvauksesta sain Lady Lovelta suklaasydämen ja aformismipätkän Romeosta ja Juliasta. Sanat kuuluivat näin: "Ei lempeä voi kivilinnat estää". Tyyliä metsästämässä toivottaa onnea Jennille ja hänen sulholleen! :)

Kommentit (5)

nasu86
6/5 | 

porista löytyy varmasti paljon kuvattavaa=)

mee väijyy johonki kirppisten kulmille=)

7/5 | 

Hehee, mitenköhän pääsisin sun linssis eteen. Hengaankin tulevat kaksi vapaapäiväänä kokonaan käviksellä!

:D

Paiste
8/5 | 

Erityisesti ensimmäinen kuva ilahdutti, on hauskaa nähdä ihmisiä jotka kiinnittävät pukeutumiseen huomiota, mutta jotka eivät osta koko ajan uutta.

Kiinnitän vaatteisiin ja muotiin huomiota, mutta seuraan vain aika harvoja muotiblogeja, sillä se jatkuva halpatyövoimarättien kotiin kantaminen ja viimeaikainen monen blogin muuttuminen tuote-esittelyareenaksi on niin masentavaa. Kumma kyllä sinun blogisi kohdalla masennus ei iske, vaikka ostatkin minun näkökulmastani katsottuna käsittämättömän paljon. Silti luen mielelläni; ehkä siihen vaikuttaa se, että mietit kuluttamistasi itsekin. Erityisesti olen pitänyt kuukausikäräjistäsi.

Mutta niin, koetin eilen lähettää Indiedaysin keskustelupalstalle haasteen. Toivoin halukkaiden bloggaajien osallistuvan tavalla tai toisella käynnissä olevaan Nuukuusviikkoon: http://www.nuukuusviikko.fi/ Vaan eipähän haastettani julkaistu, se ei tainnut sopia Indiedaysin konseptiin.

vra
9/5 | 

oi nää on porista! näinki sut varmaan kuvaamas siel ööh maanantaina? =)

Siilikissa
10/5 | 

Hmm, eiks ihmiset yleensä oo aika imarreltuja päästessään kameran eteen? En mä ainakaan pahakseni laittais jos joku tulis kysymään että saako ottaa musta kuvan, koska tyyli miellyttää silmää. (As if joku niin sanois...) :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat