Ihan pikainen vinkki ennen nukkumaanmenoa: Elloksen Catalog Outletissä saa 28.4 saakka kaikista jo alennetuista kengistä vielä -40% lisäalennuksen tarjousnumerolla 216040.

60-485260-0639

Tarjolla mm. useampiakin Bronxin viime vuoden malleja, mutta useimmista jäljellä enää lähinnä kokoja 39, 40 ja 41 ja niitäkin vain muutamia pareja. Esim. noista minulta jo löytyvistä peeptoe nilkkureista näkyi olevan jäljellä kokoa 41 ja niille jää hintaa n. 40 €. Muita Bronxeja irtoaa jopa alle parillakympillä. Nopeat syövät hitaat viimeisten parien kanssa.

60-073260-0618_F

Bronxien lisäksi tarjolla toki muitakin merkkejä kuten Hush Puppies ja Blink, mutta itseäni olisivat kiinnostaneet lähinnä juuri Bronxit, mutta mun 37 käpälöille ei ollut mitään tarjolla. Ehkäpä ruudun sillä puolen on myös teitä muutaman numeron suuremman jalan omaavia. Käykää ihmeessä kurkkaamassa. Kenkä-aleen pääset TÄSTÄ.

Kommentit (12)

13/12 | 

Huh, onneksi ehdin tilata nauruhalvat kengät tuolta ennen tätä vinkkiäsi, ties kuinka moni olisi ollut samoilla apajilla :) Terveisin nimim. koko 39.

15/12 | 

Minäkin innoissani sinne menin löytöjä tekemään mutta eipä ollu kokoja ei :(

Veera
16/12 | 

no voihan harmi. :( Nuo poistomyynnit on kyllä sellaisia, että löytöjen tekeminen on ihan tuurista kiinni. Itsellenikään ei löytynyt kokoja.

Veera
18/12 | 

Kiva, että vinkistä oli hyötyä! :)

19/12 | 

Nyt on tilattu Marie Claire, MsChicin meikkejä ja Elloksen kenkiä. Tänkjuu, kun köyhdytät lukijaasi, mutta kuitenkin melkein järkevästi! :)

Veera
20/12 | 

Hahaa, tuleepas mun blogin lukeminen sulle kalliiksi. ;D

21/12 | 

Sait eilen illalla uuden innostuneen lukijan riveihisi!! Olen itsekin nimittäin hiukan isokokoisempi kuin "normaalimitoissa" olevat. Ja vielä kaiken lisäksi alle 160 cm.. Sain sinulta paljon innostusta kokeilla uudenmallisia vaatteita, tähän asti olen kulkenut lähinnä yli-isoissa teltoissa peitellen kaikkea. Päätin siis eilen kaivella vaatekaappia ja sieltähän löytyi paljon mukavaa päällepantavaa ja aivan uusia asukokonaisuuksia!! Olen ikuisesti sinulle kiitollinen!

Osaistko muuten neuvoa oikeanlaista kevätjuhlamekkoa omiin päättäjäisiini. Ei saisi olla kovinkaan lyhyt eikä mielellään kovinkaan ihoa myöten menevä. En oikein itse nimittäin meinaa löytää mitään sopivaa mikä sopisi päälle!

Veera
22/12 | 

Tervetuloa joukkoon! Mahtavaa, jos juttuni ovat innoittaneet oman kaapin tarkempaan kaiveluun. :)

Mitä tuohon mekkoasiaan tulee, niin itsellä on nyt vähän sama pulma, kun koitan metsästää jotain päällepantavaa kesäkuisiin häihin. Varteenotettavia ehdokkaita ei ole vielä löytynyt. :P

Turvaudunkin siis varmaan samaan vanhaan muutama kesä sitten teettämäni mekkoon jolla on menty jo neljät häät.

Mä pidän tän mekkoasian mielessä ja koitan vinkkailla tällä blogissa, jos jotain meille pylleröille sopivaa tulee maailmalla vastaan. :)

Inkeri
23/12 | 

Mä kävin tuolla jo muutama päivä sitten ja bogasin hienot puukengät kesäksi ja sitten tummanruskeat bronxin nahkasaappaat ensi syksyksi. Yhteensä 80 eurolla, joten mielestäni ihan hyvä diili (saappaiden lähtöhinta melkein 200!). Ihanaa olla alehaukka!

Veera
24/12 | 

Tollasestahan melkein saa alennusorgasmin, jos saa parin sadan nahkasaappaat muutamalla kympillä. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat