Sillä välin kun jatkan vielä Tukholman reissukuvien karsimista, jotta saisin niistä jonkin järjellisen kasan tänne blogiin, laitan teidän ihailtavaksi kasan lärvikuvia reissuporukastamme. Tarkoitus ei kuitenkaan suinkaan ole esitellä varsinaisesti naamoja vaan kaikkia  siistejä aurinkolaseja joita retkueemme nenällä matkan aikana keikkui. Tässä siis aurinkolasityyliä by Team Natan Ryönäretket. (annoin matkanjohtajana toimineen Natan "matkatoimistolle" kauniin nimen)

Sofia suosii pyöreitä pokia

 

Jannin nättiin nassuun passaa loistavasti klassiset Ray Banit

Mikäs siinä on Otolla päivää paistatellessa, kun sekä poika, että pokat on komeet.

Sofian arsenaaliin kuului pyöreät lasit myös peilipinnalla

Myös suvi luotti siihen, että peililasien takaa saa rauhassa tuijotella ohi kulkevia poikia polkupyöräilijöitä.

Mulla tuli noista Jukan mahtavista laseista ja tästä kuvasta ihan mieleen Jean Reno Leon-leffan julisteessa.

Minä löysin Beyond Retrosta itselleni pyöreät lasit, mutta ainoa josta on kuva ne päässä on Sofia. Mutta uskokaa tai älkää,noi lasit passasi mullekin!

Viimeisenä sitten kaikkien coolien aurinkolasikuvien jälkeen yksi vähemmän cool. Tiedättekö miten mahtava tunne on juuri matkaa edeltävänä iltana huomata, että on kadottanut omat Wayfarerinsa? Todella mahtava... Kaivelin sitten hätäpäissäni mukaan ekat käteen osuneet lasit, jotka sattuivat olemaan mamman vanhat naarmuiset ysärilasit. Mä kyllä itse asiassa ihan tykkäänkin noista, mut ne on niin naarmuiset, ettei läpi nää. Pitäkää pliiis peukkuja, et mun Ray Banit ilmestyy jostain!

Nyt noiden loppujen kuvien kimppuun jotta saan huomenna reissupostauksen eetteriin!

J.J. -merkinnällä varustetut kuvat Jarno Jussila, muut minä ite.

Kommentit (4)

Pipsa
8/4 | 

Nainen, äläpä itseäsi mollaile:) Mulla hävisi ainoat vahvuuksilla olevat arskat ja olen pulassa. On sitten muutamat ihan ok lasit, mutta päässä heittää, jos niillä lähtee ulos (kas kun ei näe niin tarkasti kauas). Mun aarteet taas ovat isän 1970-luvun pilotit, ostettu Instrumentariumista. Metallinväriset moitteettomat sangat ja harmaat linssit. Ovat vaan niin perskuleen naarmuset myös, että ei näe mitään... Tulee aina ihan joku 70-luvun jenkkileffa mieleen, jossa ajetaan lujaa karseilla jenkkilullilla San Franciscossa..siis niistä laseista, ei musta ne päässä;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram