Tilaisuudet joissa näkee läjän kauniita ja tyylikkäitä bloggaajakollegoita ovat vaarallisia. Uhkana on mm. vatsalihasten kipeytyminen liiasta nauramisesta. Tapaamisten jälkeisten kiputilojen lisäksi seuraavina päivinä voi kiusana olla myös erilaiset päätä vaivaavat ihastukset.

Olin eilen katsastamassa Triumphin ensi kevään alusvaate- ja uimapuku-uutuuksia ja samassa tilaisuudessa oli myös tyrmäävän tyylikäs Pupulandian Jenni. Niin upea meikki kuin neidillä olikin eilen kasvoillaan, niin naaman sijaan minun katseeni kiinnittyi hänet kohdatessani kohtalokkaaasti lattianrajaan.

Voi sissos saatana, miten täydellisen mahtavan upean järjettömän täydelliset kengät! En kestä.

Kyseessä on Acnen Star niminen malli ja Jenni kertoi hankkineensa ne Beamistä. Lähes neljänsadan euron hintansa vuoksi nuo kaunokaiset kuuluvat osastoon "saan vain ihailla kaukaa ja huokailla", mutta sitä teenkin nyt sitten todella antaumuksella. Ja onnittelen Jenniä ihan mahtavasta kenkävalinnasta joka sopii mielestäni hänen tyyliinsä ihan täydellisesti. Jos ette usko, niin tsekatkaa vaikka tämä asu!

Kommentit (1)

2/1 | 

Haha, bloggaajatapaamiset voivat todellakin koitua kohtaloksi. ;) Mutta lupaan, että saat tulla ihailemaan näitä kaunokaisia ihan koska vain! ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat