Ette usko miten paljon tää bloggaaminen on tässä lähiaikoina mietityttänyt. Koko tää hemmetin blogimaailma ja sen kivat ja kuraiset puolet. Ilmassa on muutosten tuoksu ja pitäisi tehdä erinäisiä päätöksiä sen suhteen mikä on Tyyliä metsästämässä -blogin meininki vuonna 2015. Kerron muutoksista ja niiden syystä kyllä täällä blogissa sitten, kun on sävelet vähän enempi selvillä. Nyt en vielä ala sen enempi huutelemaan kuin että en olis joskus vuosia sitten uskonut kuinka paljon tää harmittomana alkanut harrastus, tai paremminkin sen mukana tulevat asiat, vois joskus tulla kiristämään vannetta. Mutta, ei muuta kuin valoa kohti! Ja keskityn niihin tän homman hyviin puoliin, eli urheilutermeillä "omaan peliin" ja siihen, että ilman blogia mä en olis tavannut muutamaa elämäni todella tärkeää ihmistä.

Äh, tiedän itsekin miten ärsyttäviä tällaiset postaukset blogeissa on. Että sanotaan jotain muttei kuitenkaan kerrota juuri mitään. Mutta, pointti oli nyt siis se, että blogihommat aiheuttaa paljon mietintää ja just nyt ei kyllä oikein ehtis, kun on ihan pirusti töitäkin tehtävänä ainakin seuraavat viikot, mutta kyllä kaikki tästä vielä selkenee, niin mulle kuin teillekin.

Ja sitten tän ympäripyöreän kitinän jälkeen blogin otsikon mukainen "tyyli"-osuus tähän postaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hame-Part Two/pellavateeppari-Esprit/neuletakki-H&M/kengät-Ellos

 

Olo oli perjantaina Iinan luona vieraillessa jotenkin ryönäinen, joten asun ikuistaminen roskalavan edustalla tuntui varsin relevantilta.

Viikonloppuna ei ole ollut taas pukeutumisesta tietoakaan, vaan olen hengaillut lähinnä kotona pyjamassa. Tänään oli kauppareissulle lähtiessä laiskuus huipussaan, enkä jaksanut pukea rintaliivejä enkä sukkia. (niin kuin olis ollut kauheen rankkoja suorituksia). Niinpä sain sitten muutaman korttelin kauppapyrähdykselläni kärsiä palelevista nilkoista ja hölskyvistä tisseistä. Kaks sanaa: Ei hyvä.

Tuohon tarjoilemaani kauniiseen mielikuvaan on hyvä päättää tämä viikko.

 

 

PS. Eihän tämän päivän edellinen video-postaus jäänyt huomaamatta!

Kommentit (12)

13/12 | 

Monella bloggaajalla tulee aikoja, että oman blogin pitäminen mietityttää. Toivon kuitenkin, ettet lopeta kokonaan blogisi pitoa. (mä löysin sut vasta) Päivän asu on hyvä etkä näytä yhtään ryöhnäiseltä. Tausta on ihan muista syistä kiva, samoin kuin videosi aikaisemmin tänään. Mukavaa alkavaa viikkoa ja työniloa!

14/12 | 

ei mua oikeastaan mietitytä se, että pitääkö blogia vai ei. Tiedän kyllä haluavani blogata. Toisinaan vaan kaikki tän bloggaamisen kylkeen tulleet jutut, ja ihmiset joiden kanssa joutuu olemaan tekemisissä, korpeaa suunnattomasti.

15/12 | 

Blogiepävarmuus on täälläkin päivän (tai oikeastaan koko alkuvuoden) sana! Olen tässä viettänyt asian tiimoilta luovaa tuumaustaukoa, mutta pian olisi jo hyvä saada päätöksiä aikaan oman pienoisen blogini jatkon suhteen. Toisaalta kärsin kamalasta someahdistuksesta ja haluaisin pitää arkeni ja juhlani ihan vain itselläni, olla jakamatta hetkiäni muiden kuin niissä mukana olleiden kanssa - mutta toisaalta, miten osaisin kokonaan luopua lähes kymmenen vuoden harrastuksesta? Jonka suurinta antia ovat nimenomaan olleet ihmiset, kaverit ja jopa oikeat ystävät, joihin on saanut bloggaamisen kautta tutustua.

Höh, kun tietäis. :)

Vertaistuki-tsemppi omiin pohdintoihisi - torstain kuvauskurssia odotellessa! :)

16/12 | 

mulla on itsellä ollut aina tosi helppoa sen rajan vetäminen mitä jaan blogiin ja someen ja mitä en. Ne kaikista ihanimmat ja tärkeimmät hetket nautiskelen kyllä useimmiten ilman kameraa ja taltioimisen ja jakamisen pakkoa.

Jee, torstaina nähdään!

17/12 | 

Mullakin raja on kyllä muodostunut hyvin selväksi (esim. parisuhde jää kokonaan blogin ulkopuolelle), mutta nyt on alkanut jostain syystä ahdistaa kaikki se arkisistakin asioista kertominen - kärjistettynä se, että bloggaaja ei voisi vain istahtaa sohvalle syömään voileipää, vaan siitä pitäisi ensin ottaa kuva ja esitellä jälkikäteen blogissa miten hyvän voileivän teki. :D Ja ylipäätään se koko jatkuvan esillä olemisen kaanon, joka blogimaailmassa ikään kuin kuuluu asiaan. Itse näytän kyllä tosi harvoin naamaani, sekin on tietoinen valinta.

Mutta joo, omat pohdiskeluni liikkuu vissiin vähän erilaisissa yksityiskohdissa kuin sulla. Rajanvetohommissa kuitenkin. :)

tatiO
18/12 | 

Heippatirallaa! Tää oli hyvä postaus. Aito ja oikea. Just sua. Tsemppaan sua kaikis päätöksis oli ne mitä tahansa. Mä koin oman ahdistuksen oman blogini kanssa syksyllä. Mä tosin kirjoitin vain pari vuotta ja tyylillä " niitänäitäkaalinpäitä" mutta tykkäsin kirjoittaa. Sit jäin kirjoittamisesta tauolle. Ja sit päätin lopettaa bloggaamisen kokonaan. Iha hirveet kirjoittamattajättämisen tuskat. Oli pari viikkoo.

Nyt kun lopettamisesta on kulunut kolmisen kuukautta, asia helpottunut. Silti löydän itseni välillä miettimästä että miten kehtaisin ottaa ihmisten ilmoilla kuvia blogiin.... Ja sit muistan. Ainiin en kirjoitakaan enää.

Onnex on insta jonne jaan vähän elämästäni muille...

Huh mikä purkaus.. Kiitos ja anteeks.

Ehkä tulee aika kun aloitan uudelleen...

19/12 | 

En mä osaa ihan heti kuvitella elämää ilman bloggausta, eli ei tässä lopettamassa olla. Hieman vaan pitää miettiä uusiksi jotain asioita.

20/12 | 

Tartti heti tulla tarkastamaan sun blogi, kun koulutuksessa nähtiin.

Mullakin on ollut alkuvuoden aikana samoja pohdintoja liittyen blogin suuntaan: kosmetiikka pysyy, mutta kaivattaisiinko jotain lisää? Tein miellekartan (kiitos peruskoululle tästä hahmotusmetodista!) ja listasin siihen asioita joita itse haluan blogilta ja joita kuvittelen lukijoiden haluavan. Mitään radikaalimpaa ei tapahdu, mutta laadukkaampaan sisältöön aion panostaa tosissani.

Tsemppiä sulle myös blogipohdintoihin, ne tekee hyvää vaikka onkin kimurantteja tapauksia kaiken kaikkiaan.

21/12 | 

hmm, hyvä idea toi miellekartta! Voisin itsekin kokeilla samaa tekniikkaa, niin jos tää sisältö sit vähän hahmottuis. :)

Tepsu
22/12 | 

Moikka!

Vasta alle kk sitten eksyin sivuillesi ja mielenkiintoiselta on vaikuttanut. Itse tekstit, vaatteet ja erityisesti valokuvat.

Tässä olisin kysynyt, kun mainitset tuolla, että t-paita on Espritin - onko vanha pusero, vaiko ihan äskettäin ostettu? Näyttää hyvältä mallilta ja kun pellava on pellavaa. Mun tuurilla on männä vuosien malli, eikä tietenkään enää saatavilla :-)

Välillä mainitsemasi Part two -hame on jäänyt takaraivoon. Toivottavasti joskus vastaavanlainen osuisi kohdalle, kun ei ainakaan yhdessä hesalaisessa liikkeessä ollut tuollaista perusmustaa, löytyi vain valkoisena jossa kapeita mustia raitoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram