Bloggaajan nolo moka juhlissa - pusero paljasti pitsiliivit!

Tyyliä Metsästämässä -blogia kirjoittava Veera asteli keskiviikkona Astoria Salissa pidettyyn Aussie Blog Awards gaalaan hyvän ystävänsä, sekä juontajakollegansa, Encen kanssa. Iloisesta ilmeestä päätellen täysmustaan asuun, leopardikorkoihin ja näyttävään paljetti- ja niittilaukkuun sonnustautuneella bloggaajalla ei ollut aavistustakaan kuinka paljon hänen musta puseronsa paljastaisi salamavalojen räiskeessä. Asia selvisi hänellekin kuitenkin viimeistään tätä kuvaa katsomalla.

Ehkäpä ensi kerralla olisi syytä valita alle hieman yksinkertaisemmat tissinpitimet. Tai sitten ei.

Mutta eipä hätää, tällaisen punaisella violetilla matolla sattuneen mokan vuoksi neiti-Tyyliä Metsästämässä liittyi monen muun samalla tavalla vilautelleen staran joukkoon. Tässä esimerkkiä näyttää Hayden Panettiere.

Mutta vilauttelua tai ei, niin kivaa oli! Ja näyttävän näkönen kissa seuralaisena.

Kommentit (15)

Salobrena
16/15 | 

Asusi on ihan tyylikäs ja kenkäsi yyberihanat.

Katsoppa bloggaajakollegasi Kalastajan vaimon asua teidän 2-vuotis kinkereillä. Siinä oli mielestäni vuosisadan moka, jota kommentoinkin hänen blogissaan (ja jota luonnollisestikaan hän ei julkaissut).

Katri
18/15 | 

Mun käsittääkseni ihana Carrie Bradshaw on opettanut naisille, että rintaliivit saa näkyä (näin sanoi viime viikolla eräs luokkakaverini). Kaunis asu eikä mua ainakaan haittaa, että vähän vilauttelet, on sentään pitsiä. :)

Chenille
21/15 | 

Tuohan näyttää ihan siltä että tämä oli täysin suunniteltu juttu! Kukaan ei arvaa! If you´ve got them, show them! =D

paula
22/15 | 

ja pah, eipä näytä pahalta yhtään. saati sitten miltään vilauttelulta. hyvältä näytit!

23/15 | 

No hei, mä vilautin vielä törkeemmin. Ja se kyllä johtui ihan epäammattimaisesta kuvaajasta. Kiitos sinulle että yritit pelastaa tilanteen, tosin turhaan. Onneksi on Photoshop! :)

24/15 | 

heiii, mä oon tehny ihan samanlaisen vilautuksen omilla meloneillani ja vatsakurveillani tänä talvena! sain palautetta kavereilta, että sun paidasta näkyy läpi, ja siitä säikähtänenä olen käyttänyt sen jälkeen AINA alustoppia tollasten sifonkipaitojen alla. BLAAH sanon minä, sillä eilen kokeilin taas tuota mustan, hieman transparentin paidan ja yksinkertaisten mustien rintaliivien comboa, ja minä viihdyin siinä ja aion tehdä niin jatkossakin :) tee sinäkin niin! haha.

fionadiaries.blogspot.com

25/15 | 

Tuota ei kannata vilautteluksi laskea, eikös tissiliivit saa näkyäkkin hyvällä maulla? Kaikki kaupathan on pullollaan harsopaitoja joita päällä pitäessä näkyy tissiliivit. Asusi oli loistavan hurmaava!

28/15 | 

Hyvältä näyttää. Läpi kuultaminen tai pieni reunan vilautus on ihan hauskan näköistä, toisin kuin tosiaan Kalastajan vaimolla, jota en ymmärrä ollenkaan: koko etumus, rintaliivit siis, näkyvissä??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram