-mainosyhteistyö-

Minunhan piti jo olla ihan varma, että Spartoon kenkätilaukseen lähtee kahdet syksyn ja talven keleihin passelit nilkkurit tai saappaat. No arvatkaa vaan ehtikö se suunnitelma sitten muuttua vielä ihan viime metreillä.. Yksien bikereiden seurana sieltä nimittäin matkaakin luokseni kasa kimallusta. Mä vaan sekosin nämä Ras-merkkiset glitteröverit nähdessäni.

20120901-225256.jpg

Kuvien perusteella en kuitenkaan saaunt lopullista selvyyttä olisiko herrain kävelykengät paljeteilla vai pelkällä glitterillä mahtavampi vaihtoehto, joten tilasin molemmat sovitukseen ja teen päätöksen sitten vasta livetuttavuutta kimalteiden kanssa tehtyäni. Mutta minulla on kyllä pieni aavistus, että paljetit saattavat viedä voiton.  Kumpia sinä äänestät?

Kommentit (1)

Lilli
2/1 | 

Minulla kävi samalla tavalla Tomseja tilatessani :D En osannut valita glitter- ja paljetti-Tomsien väliltä, joten tilasin kummatkin. Kuitenkin jostain kumman syystä kumpikaan pareista ei päätynyt takaisin kauppaan, vaan minun jalkoihini päätyivät glitterilliset ja äipälle paljeteilla :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat